travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

GRETA GARBO I STOCKHOLM

For å hedre en av sine mest kjente gjester innreder  5 -stjerners Radisson Blu Strand Hotel en suite som hedrer og reflekterer filmstjernens liv og glansdager. Den nyinnredede Greta Garbo-suiten er en del av feiringen av Stockholms første kjendishotell, og hotellets mer enn 100 år lange historie.

Greta Garbo-suiten tar med hotellgjesten på en inspirerende reise tilbake i tiden for å oppleve filmstjernens  glamorøse liv. Greta Garbo besøkte Strand Hotel flere ganger og har til og med spilt inn en reklamefilm på hotellets takterrasse. Suiten innredes med tillatelse fra Garbos familie og gir en ekte følelse av Greta Garbos karakter og liv.

– Det er morsomt å få hedre Greta Garbos minne på denne måten siden hun bodde på hotellet flere ganger, men fremfor alt fordi hun er en av de beste skuespillerne gjennom tidene, sier Eva Kalling-Hansson, General Manager på Radisson Blu Strand Hotel.

Suitens gjennomsyres av Greta Garbos karakter. For hotellgjesten kommer det til å bli som å være i en svarthvitt film med en blanding av glamour, luksus og dramatikk. Greta Garbos dramatiske filmroller har gitt inspirasjon til suitens farger i svart og gull. Valget av stoff, fløyel og silke, er inspirert av Greta Garbos fantastiske kjoler. I et av rommene er det til og med speilmøbler inspirert av hennes smykker.

Man finner også mange detaljer inspirert av hennes personlige og profesjonelle stil. Suiten er innredet av Maria Nordin som jobber som dekoratør og stylist. Hun fokuserer primært på å skape helhetlige løsninger.

– Det har vært fantastisk morsomt å få jobbe med Radisson Blu Strand Hotel. At jeg får tolke filmstjernen Greta Garbo og datidens stilepoke på min måte har virkelig vært spennende. Målet mitt er å gi hotellgjestene en følelse av å klatre inn i en filmscene der den myteomspunne og glamorøse Greta Garbo har hovedrollen, sier dekoratør og stylist Maria Nordin.

LEAVE A RESPONSE