travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

GRAND CRUS PÅ SINGAPORE AIRLINES

2507_SiA-Middag_RGBSingapore Airlines Business Class-gjester kan nå nyte smaken av champagnen Prélude “Grands Crus” fra Champagne Taittinger ombord på flygninger over hele verden.

Champagnen er produsert av et av de få gjenværende familie-eide champagne-husene. Champagne Taittinger bruker kun druer fra sine Grand Cru-vinmarker til Prélude “Grands Crus”. Champagnen har like deler Chardonnay og Pinot Noir druer.

– Vi er svært stolte over at Singapore Airlines er det eneste flyselskapet som tilbyr Champagne Taittinger Prélude “Grands Crus” ombord. Den er lagret i mer enn fem år og er en elegant, eksklusiv champagne jeg er trygg på at våre gjester vil sette stor pris på, sier salgssjef for Norge Henrik Hanevold i Singapore Airlines.

Champagnen ble valgt ut av flyselskapets eget vinpanel i en omfattende blindsmakning. Panelet består av Australias første Master of Wine, Michael Hill-Smith, den første asiat som ble Master of Wine, Jeannie Cho Lee, og den britiske vinjournalisten, -forfatteren og –kjendisen Oz Clarke. Panelet vurderte både kandidatenes utseende, farge, bouquet og smak, samt deres egnethet for å nytes om bord på fly, hvor luftfuktigheten er noe lavere enn på landjorda.

–Champagnen vinpanelet valgte står godt til resten av opplevelsen våre passasjerer får når de reiser med Singapore Airlines. Vi er opptatt av å strekke oss lenger. Det gjør at vi naturligvis er kompromissløse når det gjelder mat- og drikke-kvaliteten om bord. Derfor er vi svært glad for å få denne champagnen som en del av tilbudet til våre gjester, sier Henrik Hanevold.

Hvert år drikkes det totalt 194 000 flasker champagne ombord på Singapore Airlines flygninger. Selskapet serverer i alt mer enn 2 millioner flasker rødvin, hvitvin og champagne til sine gjester hvert år. Vinene kommer fra noen av de mest kjente vinlandene i verden, som Frankrike, Italia, Tyskland, Australia og USA. Selskapet har et eget utdanningsprogram for flyvertinner og –verter slik at de kan gi sine gjester gode råd om vinene som tilbys.

LEAVE A RESPONSE