travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

GOL ØKER MEST

Hotels.com har undersøkt hvor mye nordmenn søker etter overnattingsmuligheter på ulike vintersportssteder i Norden og Alpene. Geilo og Trysil topper listen, samtidig som Gol er stedet som øker mest.

Pers Hotell på Gol har fått 3 stjerner på Hotels.com

Vinterferien starter neste uke og mange nordmenn drar til fjells. Hotels.com har sjekket hvilke vintersportssteder nordmenn søker mest på, og ikke overraskende er det Geilo og Trysil som er mest søkt etter. Franske Chamonix kommer på tredjeplass etterfulgt av Åre og Gol. Velkjente Hemsedal kommer først på 8. plass.

Vi kan bekrefte at stadig flere søker seg mot Geilo, sier markedssjef for Destinasjon Geilo Møyfrid Østby Larsen. – Vi merker en økning på antall gjester fra i fjor og bestillingene for inneværende år er meget oppløftende. Vi er stolte over å toppe Hotels.coms liste over hvilke vintersportssteder nordmenn søker mest på, fortsetter Larsen.

Her er topp-ti listen over hvilke vintersportssteder nordmenn søker på:

1.Geilo

2. Trysil

3. Chamonix

4. Are

5. Gol

6. Beitostolen

7. St. Anton

8. Hemsedal

9. Voss

10. Val D’Isere

 Gol øker mest

Antall søk på Gol økte med 224 prosent i fjor, mens søk på Kvitfjell sank med 91 prosent og dermed falt ut av topp-ti listen. Antall søk på Geilo og Trysil økte med henholdsvis 153 prosent og 169 prosent.

LEAVE A RESPONSE