travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

GOD SESONGSTART

nf0qhnfkgkd0dydnqglkTrysil og Hemsedal er i særklasse Norges to mest populære skisteder, og fryder seg over endelig å være i gang med vintersesongen.

Daglig leder, Andreas Smith Erichsen, i SkiStar Hemsedal, forteller om 70 centimeter natursnø, bra med kunstsnø og nesten perfekte forhold på fjellet.
- Sesongåpningen var fantastisk, med ti heiser i drift og åtte åpne bakker. Lørdag og søndag hadde vi til sammen 4.500 gjester i anlegget – og det er rekordbra. Snøproduksjonen har gått med full styrke i lengre tid, nå holder vi på å klargjøre flere heiser og bakker fram mot helga, sier han fornøyd.

I Trysil er de også veldig fornøyd med sesongstarten. Driftssjef, Jan Linstad, i SkiStar Trysil, forteller at 2.000 gjester tok turen, og at forholdene i bakken var bra.
- Nå er det kommende helg som har fokus. Og lørdag åpner Toppekspressen på Trysil Høyfjellssenter, vi vil da ha fem åpne heiser og ti bakker. To av dem er ekspressheiser, sier Linstad.

I Hemsedal håper de å kunne åpne den nye sentrumsløypa til helga. En utrolig lang og fin bakke som går fra toppen av fjellet og helt ned til Hemsedal sentrum. I tillegg er det DN Skitest Weekend, for alle som har lyst til å teste sesongens ski- og brettnyheter, og Bergans Junior Park Attack for de yngre parkkjørerne.  Afterski-sesongen er i gang og Smith-Erichsen forventer nok ei bra helg.

– Lørdag har Hemsedal 13 åpne heiser og 14 klargjorte bakker. Snøforholdene er bra, alt ligger til rette for mange gode skiopplevelser og fornøyde gjester til helga også, sier han smilende.

LEAVE A RESPONSE