travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

GOD KAFFE OG BACON VIKTIGST

Hotellfrokosten er en viktig del av hotellopplevelsen for mange nordmenn, og det som er viktigst er god kaffe. Det sier 19 prosent i Tickets Respons analyse-undersøkelse. Frukt, egg og bacon er også viktige frokostingredienser som får nordmenn til å trives på hotellet. Bare 4 prosent synes at økologisk er viktigst.

Hotellfrokosten er viktigere for hotellene enn hva man kanskje skulle tro. Det viste seg ikke minst når en stor hotellkjede valgte å ta bort baconet fra menyen i fjor. Reaksjonene var overveldende og kjeden endte med å ta bacon tilbake på menyen. Med tanke på at hele 14 prosent av respondentene i undersøkelsen sier at bacon er det viktigste ved hotellfrokosten er det ikke så overraskende.

– God kaffe er det flest helst vil ha på morgningen. Det å spise på hotellfrokosten som regel det siste man gjør før man sjekker ut og påvirker helhetsopplevelsen av hotellet , sier Ellen Wolff Andresen, Markedssjef i Ticket Feriereiser.

At det finnes en god fruktbuffet og at noen lager omelett er også viktig.

– Det er mye fokus på å spise økologisk mat, men allikevel er det ikke mer enn 4 prosent som synes at frokostbuffeen er økologisk er det viktigste, sier Wolff Andresen.

Pølser er det som ligger helt på bunnen av listen. At det er flere ulike aviser, pannekaker, grønnsaker og oster er det heller ingen større interesse for.

LEAVE A RESPONSE