travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

GEILO KLAR TIL HØSTFERIEN

Geilo er den første skidestinasjonen som satser på tidlig trening for alpine grupper. 45 000 kubikk med snø har blitt lagret over sommeren under spesialduker for å sikre tidlig sesongstart. Denne snøen doses ut i Havsdalen med et dryss av nyprodusert snø fra snømaskin. Snømaskinen kan produsere snø i varmegrader.

Tidlig snø-prosjektet er hovedsakelig rettet mot treningsgrupper, men i høstferien er det åpent for alle.

– Vi har lagret rekordmye snø, og skal lage en bredere alpintrasee samt et parktilbud. Planen er å ha en park med 2-3 linjer med ulike elementer. I høstferieukene fra 30. september til 16. oktober er både alpintrasee og park åpen for alle, sier markedssjef Elisabeth Tellefsen.

Fra 30. september til 16. oktober er løypen og parken åpen for alle mellom kl. 11.00-15.00.

Øverst i Hallingdal, langs Bergensbanen, finner du Geilo. Ved foten av Hardangervidda og Hallingskarvet nasjonalpark ligger alpinanlegg og langrennsløyper og venter på deg. Trives du best uten ski på beina finnes det masser av andre, spennende aktiviteter. Geilo byr også på gode restauranter, shopping og velvære, her kan du lade batteriene og få en god pause fra en hektisk hverdag.

Geilo Holiday er en komplett opplevelsesleverandør, som gjennom sine salgskanaler formidler overnatting, aktiviteter, barnepass, bespisning/catering og utleie av ski og sykkelutstyr på Geilo.

LEAVE A RESPONSE