travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

FULL PAKKE I LILLEHAMMER

Er du på utkikk etter hotell i Lillehammer? Birkebeineren Hotel & Apartments er et rimelig og barnevennlig hotell med gangavstand til sentrum. Hotellet er tildelt 3 stjerner av Norsk Hotellklassifisering.

Hotellet er sentralt plassert i rolige omgivelser, med kort avstand til det meste av det som byen har å by på. Overnatter du hos Birkebeineren får du

  • Kort vei til mange attraksjoner og severdigheter
  • Gangavstand til sentrum
  • Store grønt- og friluftsområder rett utenfor døra

Hotellet har 55 rom i hotellet, fordelt på 31 dobbeltrom, 21 de luxe-rom, 2 enkeltrom og 1 juniorsuite. De fleste av hotellrommene kan brukes som familierom.

20 av dobbeltrommene er connecting room, det vil si to rom med dør mellom.

De luxe-rommene, som er dobbelt så store som de vanlige dobbeltrommene, har i tillegg til dobbeltseng en egen salonggruppe der sofaen kan gjøres om til en dobbel sovesofa. Disse rommene har også kjøleskap og vannkoker.

Juniorsuiten har to soverom, og er ellers utstyrt med det samme som de luxe-rommene.

Birkebeineren er derfor et godt valg når du ønsker å overnatte på et rimelig hotell i Lillehammer som har plass til hele familien. Alle hotellrommene har eget bad med dusj og wc, TV og telefon. Trådløst internett er selvfølgelig gratis.

Her er noen av opplevelsene du kan få med deg:

Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane

Sikker fart og spenning ved Hunderfossen! Bobraft er en gummibob med en toppfart på 100 km/t, og vil gi et adrenalinkick med et trykk på opp mot 3G. Bobraft passer for både store og små! Den styres av en av deres autoriserte piloter, og har plass til 4 passasjerer. 15-20 min. med bil/buss fra Lillehammer og Birkebeineren Hotel & Apartments.


Norges Olympiske Museum

Norges Olympiske Museum er både et museum og et opplevelsessenter. Her kan du ta en tidsreise fra antikken til de moderne olympiske leker.

Gjennom interaktive installasjoner, multimediale presentasjoner og historier knyttet til originale gjenstander, kan du gjenoppleve uforglemmelige olympiske øyeblikk. 

Norges Olympiske Museum er en hyllest til idretten, til bragder og helter, til den olympiske idé og til folkefesten i Oslo 1952 og Lillehammer 1994. Museet ligger på Maihaugen, bare 10 min. gange fra Birkebeineren Hotel & Apartments.


Maihaugen De Sandvigske Samlinger

Maihaugen på Lillehammer er et av de største og eldste friluftsmuseene i Europa. Maihaugen er et levende museum som byr på både kulturoppleverelser og familieaktiviteter.

Maihaugen er et friluftsmuseum med 200 bygninger, utstillinger, spisesteder og opplevelser for folk i alle aldre. Museet ble grunnlagt av Anders Sandvig i 1887, og flyttet til Maihaugen i 1904. Vandring gjennom historien fra istiden frem til vår tid. Mye moro for både barn og voksne! Det er 10 minutters gange fra Birkebeineren Hotel & Apartments til Maihaugen.


Jorekstad Fritidsbad

Her kan du hoppe, plaske, trimme, dykke, trene, ta badstu, -eller rett og slett slappe av mens barna boltrer seg i leke­basseng og vannsklie. Jorekstad fritidsbad er tilpasset alle aldersgrupper, og er Lillehammer- og Hafjellområdets største badeanlegg. Ca. 15 min med bil fra Birkebeineren Hotel & Apartments.


Hundekjøring på Sjusjøen

Hundekjøring i flott vinterlandskap på Sjusjøen! To personer får eget hundespann som de kjører selv, erfarne førere fra Sjusjøen Husky Tours kjører i front. Alle får instruksjon før kjøring, og de første deltagerne kan være med å sele på og sette hundene i spannet. Halveis i den 6 km lange løypa byttes det plass, slik at den som satt i sleden får ansvaret for kjøringen tilbake.

God tur !

Foto: Camilla Damgård / Norges Olympiske Museum

LEAVE A RESPONSE