travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

BRA TRØKK PÅ GAUSTABLIKK

Sommeren er på hell, men på Gaustablikk er det fortsatt mange gjester. Fjellet på sensommeren er sjelebot, og Gaustablikk Høyfjellshotell har det hele med kurs- og møtelokaler for opptil 200 personer. Hotellet er tildelt 4 stjerner for konferansetilbudet av Norsk Hotellklassifisering.

Men du må ikke på konferanse for å overnatte på Gaustablikk. Mange som ikke er avhengig av skoleferier henter inspirasjon fra omgivelsene enten i form av aktiviteter, eller bare ta en tur ut i den storslåtte naturen. Noen tar også en helikoptertur opp til fjelltoppen.

Gaustadblikk ligger ved Gaustatoppen 960 m.o.h. og har 97 værelser, 24 leiligheter og 10 fjellhytter av høy standard. Svømmehall med badstuer, boblebad og dampbad. 80 km preparerte og merkede turløyper om vinteren . 20 km alpine løyper med blant annet 4 seters express stolheis. De fleste rom er nyoppusset siste år. Gaustablikk Høyfjellshotell har alt av audiovisuelt utstyr og egen festsal med levende musikk 6 kvelder i uken. Det er trådløst internett på alle møterom.

Når du i tillegg til de faglige nødvendigheter kan boltre deg med et vell av utenomfaglige aktiviteter rett utenfor døren, burde alt ligge til rette for stimulering av såvel kropp som sjel

LEAVE A RESPONSE