travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

FØRSTE RADISSON BLU I USA

Med Radisson Blu Aqua Hotel, Chicago slo Radisson Blu i januar 2012 for første gang opp dørene i USA. Det 334 rom store hotellet ligger rett ved storslagne Aqua Tower og er skapt av anerkjente Jeanne Gang of Studio Gang Architects. Bygningen ble i 2009 tildelt ”Skyscraper of the Year Award” for dens fascinerende form og utseende som endrer seg dramatisk, avhengig av perspektiv. Med en beliggenhet nær stedet hvor Lake Michigan og Chicago River løper sammen i Lakeshore East Development, er Radisson Blu Aqua Hotel omringet av noen av Chicagos største turistattraksjoner, inkludert Millennium Park, Navy Pier og den fabelaktige shoppingen på Michigan Avenue’s Magnificent Mile. Hotellet er et joint-venture prosjekt til 125 millioner USD mellom Carlson Hotels og Magellan Development Group.

Den moderne og kreative innredningen er designet av Jim Hamilton (Graven Interiors), og den svenske designeren Christian Lundwall har kreert rommene i to forskjellige stilarter: ”Mansion House” er definert av sofistikerte, sterke linjer og kjennetegnes av flott trefinish, glimt av krom og en ”dark but clubby” aura. ”Naturally Cool” er moderne og har små stenk av farge, en myk og sensuell hvit seng, metallamper, tregulv og dramatisk papirkunst. Alle rom har fantastisk utsikt over Lake Michigan og Chicago skyline, og er dessuten utstyrt med gratis WiFi, flatskjerm-TV, strykejern og strykebrett, samt luksus Anne Sémonin badeprodukter. To av hotellets etasjer er eksklusivt designet for Business Class-gjester og inneholder en lounge med gratis frokost på morgenen og drinker om kvelden.

Radisson Blu Aqua Hotel Chicago har også Filini, en moderne italiensk restaurant og bar, som fokuserer på de fineste råvarer og smaker. Filinis mat er ukomplisert og utsøkt tilberedt. Stemningen i restauranten er vennlig, uhøytidelig og stilfull med undertoner av Middelhavet.

Hotellets gjester har adgang til innendørs og utendørs basseng, jacuzzi, sauna, dampbad, fitnesslokale, en innendørs basketballbane, et spillerom samt en utendørs terrasse. Møtefasilitetene i den splitter nye bygningen inkluderer 2.600 m2 møteplass med ytterligere 650 m2utendørsområder. Hotellets unike festsal har et seks meter høyt vindu med utsikt over parken på Lakeshore East. Møtefasilitetene kan i alt deles opp i 14 ulike møtelokaler.

LEAVE A RESPONSE