travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

FORRYKENDE FESTIVAL

sigarFra 17.-22. februar fyres det opp under den sjette utgaven av sigarfestivalen”Procigar” i Den Dominikanske Republikk.

Her får man anledning til å besøke verdens største sigarfabrikk, rulle sin egen sigar og kombinere det hele med storkar-aktiviteter som pokerturneringer og golf.

Vil du leke Winston Churchill eller Arnold Schwarzenegger, er det bare å pakke kofferten og sette kursen for den årlige sigarfestivalen i Den Dominikanske Republikk.

Sigarelskere fra hele verden har for alvor fått øynene opp for det karibiske ferieparadiset, og landets forrykende sigarer konkurrerer i dag på linje med de kubanske på det europeiske markedet.

 

Høy sigarføring, poker og golf

Sigarfestivalen er midt i blinken for feinschmeckeren som elsker å bade i luksus. Programmet for den forrykende sigarfestivalen omfatter blant annet omvisninger på tobakksplantasjer og besøk på verdens største fabrikk for håndrullede sigarer, Garcia Tobaccoin, som ligger ved La Romana i den sør-østlige delen av landet. Det er også anledning til å spise middag med en av de lokale sigarprodusentene og nyte en av hans nyrullede sigarer.

For å få med seg den helt riktige følelsen av høy sigarføring hjem til det kalde nord, arrangeres det pokerturneringer i ekte James Bond-stil under festivalen. Likeledes arrangeres det turer til Den Dominikanske Republikks verdenskjente golfbaner, så man kan få svingt golfkøllen på samme sted som for eksempel Bill Clinton og George Bush.

Feinschmeckeropplevelser for alle

I løpet av den fem dager lange festivalen kan du komme tett på sigarens mange fasetter i et land hvor befolkningen er åpen og munter og hvor stress og jag er ukjente begreper, i likhet med røykeforbud og røykerom.

Festivalen er åpen for alle. Du kan kjøpe billetter til alle fem dagene eller velge deler av programmet og kombinere det med avslapping på et av landets mange feriesteder.

 

LEAVE A RESPONSE