travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

FORETREKKER KONSEPTHOTELLER

Antallet nordmenn som velger å bo på et konsepthotell i ferien har eksplodert de siste årene, og i år tilbyr Star Tour rekordmange skreddersydde bosteder for ferierende nordmenn.

Et konsepthotell er et hotell som er skreddersydd en bestemt målgruppe, som for eksempel Star Tours Blue Village familiehoteller. På fem år har antallet Star Tour-kunder som velger et konsepthotell fordoblet seg, fra 28 prosent i 2005/06 til cirka 60 prosent i 2010/11 – og tallene øker stadig.
– I år forventer vi at nesten 70 prosent av kundene våre skal velge et konsepthotell og vi investerer store summer for å innfri behov og etterspørsel. Hotellene skal være små reisemål i seg selv og tilby ekstra service og innhold utover det vanlige. Neste hotell ut er Blue Village Exotic i Khao Lak i Thailand. Den tropiske feriebyen med beliggenhet rett på stranden står klart neste vinter, forteller kommunikasjonsdirektør i Star Tour Lena S. Petersson.

Fornøyde gjester
Og det er ingen tvil om at nordmenn som besøker Star Tours konsepthoteller er fornøyde. Ingen andre hoteller har flere tilbakevendende kunder og hotellene får toppscore av tilfredse gjester.
– Våre populære familiehotell Blue Village blir alltid tidlig utsolgt. Vi har også hatt stor suksess med våre Splash-hotell med badeland. Vi får tre nye Splash-hotell neste sommer, på Kypros, Menorca og Rhodos, forteller Petersson som legger til at feriearrangøren også har populære konsepthoteller for voksne som reiser uten barn.
– For noen er feriedrømmen å bo på et hotell uten badeballer, høyt lydnivå og barneklubber. Dette er en trend som har vokst de siste årene, og til sommeren har vi derfor gleden av å tilby 70 prosent flere barnefri Blue Couples-hoteller for dem som ønsker nettopp det.

Star Tour har 19 forskjellige konsepthoteller – hvor de største er barnevennlige Blue Village og Blue Village Exotic.

LEAVE A RESPONSE