Reise

FLYPLASS MED BASSENG

Skytrax har for femte år på rad kåret Changi til verdens beste flyplass. Kåringen er gjort av 14 millioner passasjerer fra 105 land. Flyplassen er hovedbasen til verdens mest prisvinnende flyselskap; Singapore Airlines.

Mange vil si at Changi Airport i Singapore er et reisemål i seg selv. Helt sikkert er det iallfall at den er noe helt annet og mye mer enn et sted der man bare venter på neste flyavgang. Så det er ingen tilfeldighet at det anerkjente analyse- og ratingbyrået Skytrax for femte år på rad kåret Changi til verdens beste flyplass da World Airport Awards ble delt ut.

Dette er en av verdens viktigste transittflyplasser og hovedbasen til velrenommerte Singapore Airlines. Norges-sjefen, Henrik Hanevold, registrerer at adskillige nordmenn faktisk legger turen om Changi bare for å få med seg opplevelsen.

– Dette er passasjerer som er på lange reiser i Sørøst-Asia, Australia og New Zealand og som har behov for en best mulig transittid, sier Hanevold.

Tilbudet av opplevelser er mangfoldig og gjør det vanskelig å kjede seg, og det er langtfra bare en klisje å si at man må ha opplevd Changi Airport for å tro på skrytet mener Hanevold.

LEAVE A RESPONSE