travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

FLYFEST PÅ KJELLER

Årets store begivenhet på Kjeller, den årlige Flydagen, arrangeres av Veteranflygruppa søndag 21. mai. I år markeres 105 år med operativ drift på Kjeller, og det blir vist frem historiske fly i sitt rette element. Årets hovedattraksjon er den nylig gjenoppbygde Moth DH 60. Flyet ble bygget i England i 1929, men har ikke fløyet på 87 år. Flytypen ble også bygget på lisens på Kjeller Flyfabrikk og var forløperen til de Havilland Tiger Moth som også ble bygget på Kjeller. Det er også mange andre godbiter å se i luften, og som alltid er det GRATIS adgang.

Fly med veteranfly på Kjeller
Vil du fly som fuglen, i et veteranfly med åpen cockpit? Ta del i spenningen ved å prøve en loop? Eller bare fly en rolig tur over Oslofjorden på en varm sommerdag med vinden i ansiktet? Kanskje vinke til familien på terrassen hjemme. Høre vindsus i vingestag og nyte utsikten, og følelsen av å fly i en virkelig klassiker, slik man gjorde i gamle dager. Da kan du gå inn på siden til Veteranflygruppa å bestille en tur.

Du støtter da også arbeidet med å holde disse kulturminnene flygende, og hva er vel bedre enn det? Lengden på flyturene er normalt rundt 30-35 minutter, men lengre turer er også mulig hvis ønskelig.

LEAVE A RESPONSE