travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Event Nyheter

FLYDAGEN ER 19.JUNI

For 110 år siden ble Norges første flyplass grunnlagt på en gresslette i Lillestrøm. I dag er Kjeller en av verdens eldste operative flyplasser. Flyplassen er internasjonalt anerkjent for sitt mangfoldige småflymiljø, og for den unike samlingen av sjeldne veteranfly. Med sine mange år og sentrale betydning for norsk luftfart, er Kjeller flyplass et nasjonalt kulturminne og foreslått fredet av Riksantikvaren.

Årets store begivenhet på Kjeller, den årlige Flydagen, arrangeres av Veteranflygruppa søndag 19. juni. Det blir mange godbiter å se i luften, bl.a. formasjonsflyging med Luftforsvarets skolefly. For nærmere informasjon, se www.flydagen.no. – og som alltid er det GRATIS adgang.

Fly med veteranfly på Kjeller
Vil du fly som fuglen, i et veteranfly med åpen cockpit? Ta del i spenningen ved å prøve en loop? Eller bare fly en rolig tur over Oslofjorden på en varm sommerdag med vinden i ansiktet? Kanskje vinke til familien på terrassen hjemme. Høre vindsus i vingestag og nyte utsikten, og følelsen av å fly i en virkelig klassiker, slik man gjorde i gamle dager. Da kan du gå inn på siden til Veteranflygruppa å bestille en tur.

LEAVE A RESPONSE