FLYDAGEN ER 16. JUNI

0
1367
Render: Bluearchitecture

Årets store begivenhet på Kjeller, den årlige Flydagen, arrangeres av Veteranflygruppa søndag 16.juni.

For over 100 år siden ble Norges første flyplass grunnlagt på en gresslette i Lillestrøm. I dag er Kjeller en av verdens eldste. Flyplassen er internasjonalt anerkjent for sitt mangfoldige småflymiljø, og for den unike samlingen av sjeldne veteranfly.

​Veteranflymiljøet på Kjeller flyplass jobber knallhardt for å anlegge et luftfartøyvernsenter og en flyplass for veteranfly – en attraksjon i særklasse og et anlegg som vil høste internasjonal oppmerksomhet – se bildet.

Luftforsvaret fyller 75 år nå i 2019 og varsler betydelig deltakelse på  årets Flydag, blant annet med F-35A, Bell 412, Yellow Sparrows og F-16!

Det er også mange andre godbiter å se i luften, og som alltid er det GRATIS adgang.

Fly med veteranfly på Kjeller
Vil du fly som fuglen, i et veteranfly med åpen cockpit? Ta del i spenningen ved å prøve en loop? Eller bare fly en rolig tur over Oslofjorden på en varm sommerdag med vinden i ansiktet? Kanskje vinke til familien på terrassen hjemme. Høre vindsus i vingestag og nyte utsikten, og følelsen av å fly i en virkelig klassiker, slik man gjorde i gamle dager. Da kan du gå inn på siden til Veteranflygruppa å bestille en tur.