travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

FLYDAGEN ER 16. JUNI

Årets store begivenhet på Kjeller, den årlige Flydagen, arrangeres av Veteranflygruppa søndag 16.juni.

For over 100 år siden ble Norges første flyplass grunnlagt på en gresslette i Lillestrøm. I dag er Kjeller en av verdens eldste. Flyplassen er internasjonalt anerkjent for sitt mangfoldige småflymiljø, og for den unike samlingen av sjeldne veteranfly.

​Veteranflymiljøet på Kjeller flyplass jobber knallhardt for å anlegge et luftfartøyvernsenter og en flyplass for veteranfly – en attraksjon i særklasse og et anlegg som vil høste internasjonal oppmerksomhet – se bildet.

Luftforsvaret fyller 75 år nå i 2019 og varsler betydelig deltakelse på  årets Flydag, blant annet med F-35A, Bell 412, Yellow Sparrows og F-16!

Det er også mange andre godbiter å se i luften, og som alltid er det GRATIS adgang.

Fly med veteranfly på Kjeller
Vil du fly som fuglen, i et veteranfly med åpen cockpit? Ta del i spenningen ved å prøve en loop? Eller bare fly en rolig tur over Oslofjorden på en varm sommerdag med vinden i ansiktet? Kanskje vinke til familien på terrassen hjemme. Høre vindsus i vingestag og nyte utsikten, og følelsen av å fly i en virkelig klassiker, slik man gjorde i gamle dager. Da kan du gå inn på siden til Veteranflygruppa å bestille en tur.

LEAVE A RESPONSE