travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

FLY TIL TRONDHEIM !

”Fly til Trondheim”, sier SAS og vil med det rette fokuset på en av de mest interessante ferie- og weekenddestinasjonene vi har i Norge

SAS flyr over hele verden, men de viktigste destinasjonene for nordmenn er gjerne innenlands og flyselskapet ønsker å sette mer fokus på disse.

– Det er unødvendig å reise helt til London eller Barcelona for å få et avbrekk, sier Christian Pettersen i SAS. For mange kan det holde med å sette seg på et fly til Stavanger eller Trondheim for å få litt nye tanker og inntrykk.

SAS jobber kontinuerlig med å forbedre sine destinasjonsguider , og vil også bruke pressemeldinger til å trekke frem positive sider ved norske destinasjoner. Den første av disse er Trondheim.

Fly til Trondheim og opplev norsk kultur

En flybillett fra Oslo til Trondheim er også en billett til en dannelsesreise. Trondheim er nemlig en kulturby med lange tradisjoner.

Den praktfulle katedralen Nidarosdomen ligger nesten midt i sentrum, og i tilknytning til den ligger Erkebispegården. Her er det aktiviteter og severdigheter nok til å holde hele familien i ånde.

Er du mer interessert i populærkultur drar du til bydelen Lade og nasjonalmuseet for pop og rock, Rockheim. Dette er et moderne museum som virkelig lar deg ta del i norsk musikalsk kulturhistorie.

Trondheim har i de senere årene også fått en kafe- og mat-kultur som ikke står tilbake for noen. Både Bakklandet, Nordre gate og bydelen Nedre Elvehavn har mye spennende å by på.


 

LEAVE A RESPONSE