travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

FLY HIGH MED AIRBERLIN

Nå kan du komme frem til reisemålet utsovet og avslappet  hvis du reiser med  AirBerlins nye Business Class. Her får du FullFlat-seter som kan slås ned til seng, individuell service og flotte lounger.

Vel om bord i flyet får du hjelp til ditt yttertøy og plassering av håndbagasje. Deretter kan du slappe av med et glass champagne eller annen drikke.

multiDet multifunksjonelle FullFlat- setet tilbyr deg særlig god komfort: I tillegg til vanlig sitteposisjon og en avslapningsposisjon, har det også liggeposisjon. Med et enkelt trykk blir setet ditt til en 180°seng på 182 cm, hvor du kan ligge avslappet og drømme. En flertrinns massasjefunksjon tilbyr enda mer velbehag.

På Business Class ytes en høflig og samtidig individuell service i en privat atmosfære. Baren om bord har et stort utvalg av mineralvann og alkoholholdig drikke i tillegg til kaffespesialiteter fra Nespresso. Dersom du er småsulten mellom serveringene, tilbys gjerne snacks eller fersk frukt.

De 19 setene på eksklusive Business Class er innredet slik at du enten sitter alene ved vinduet eller midt i kabinen i parseter. Fra hvert sete har du direkte tilgang til midtgangen og dermed til bagasjehyllene over setet ditt og de mange oppbevaringsrommene og lagringsstedene.

Som gave får du et Amenity Kit, med høykvalitets pleieprodukter av merkene «Rituals» og «L’Occitane».

LEAVE A RESPONSE