travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

FLY AND BIKE

På lufthavnene i Lofoten, Helgeland og Hammerfest tilbyr Widerøe nå et nytt konsept som legger til rette for utforsking av nærmiljøet fra sykkelsetet. Etter ankomst til lufthavnen henter du ut din leiesykkel og tråkker av gårde til naturperler og opplevelser du sent vil glemme.

ba2b84186fa872d8_orgFly and Bike lar deg bestille sykkel som du plukker opp på lufthavnen (tilsvarende leiebilordningen) og returnerer samme sted. Besøk wf.no/flyandbike og bestill din sykkel. Her vil du i tillegg finne forslag på ruter/turer som lar deg utforske destinasjonen på en dag.

«Tilbudet om å fly rett inn til Lofotens øyrike hvor sykkelen allerede står og venter deg på lufthavna, gir en unik mulighet til maksimal utnyttelse av din aktive ferie. Å få oppleve Lofoten som sykkelturist hvor du enkelt svinger innom avstikkere av perler både øst og vest, vil spekke deg med sanseinntrykk» sier turistsjefen i Lofoten, Elisabeth Dreyer.

Følgende lufthavner tilbyr Fly and Bike: Leknes, Røst, Svolvær, Brønnøysund, Sandnessjøen og Hammerfest.

Ordningen er utmerket i kombinasjon med Widerøes Norge Rundt-billett – én destinasjon på én dag. Tilbudet er selvfølgelig også tilgjengelig for den som reiser på andre typer billetter.

Fly and Bike er et samarbeid mellom Destinasjon Helgeland, Destinasjon Lofoten og Lofoten Aktiv, Hammerfest Turist og Widerøe. Ordningen er tilgjengelig frem til midten av september. Vi planlegger å utvide tilbudet neste år med flere destinasjoner.

LEAVE A RESPONSE