travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

FLERE AVGANGER FRA OSLO

lufthansaEuropas største flyselskap satser på Norge og øker antall avganger fra Oslo. Samtidig oppgraderer flyselskapet Business Class og introduserer limousine-service for reisende på First Class.

Lufthansa skal fly flere avganger mellom Oslo og Frankfurt fra sommeren av. Flere avganger vil gi mer fleksible muligheter for passasjer som reiser fra Norge og bytter i Frankfurt på vei til en av Lufthansas over 200 destinasjoner:

Bedre flyforbindelser for norske reisende
– Målet er å forbedre forbindelser til Tyskland og Europa. På returen vil norske reisende også få betydelig bedre forbindelser fra Sør-Amerika, en rekke USA-destinasjoner, samt flere europeiske storbyer, sier Terje Grue, General Manager for Lufthansa Group i Norge.

Lufthansa vil gjennom sommerens ruteplan også tilby tre daglige avganger mellom Stavanger og Frankfurt med sine Boeing 737-500 fly, samt opprettholde en daglig frekvens tur/retur Bergen-Frankfurt. Gruppens øvrige aktører, SWISS og Austrian Airlines bibeholder sine to daglige rundturer mellom henholdsvis Zürich og Wien.

Lufthansa tilbyr i dag 97 flyavganger i uken fra Oslo, Stavanger og Bergen til Frankfurt, München og Hamburg. Lufthansa er blant topp fem av foretrukne flyselskap i Norge etter SAS og Norwegian. Norske passasjerer har Nord-Amerika, Asia, og Europa som sine favorittregioner. Lufthansa opplevde en passasjervekst på 6,2 % i 2013.

Investerer i Business Class og First Class
En av flere oppgraderinger av Business Class er et nytt restauranttilbud på langdistanserutene, som skal gi passasjerene følelsen at de spiser på en restaurant av toppklasse mens de flyr. Tilbudet skal testes i løpet av sommeren og hvis det er vellykket, vil det bli implementert på alle langdistanseruter fra 2015.

Også First Class får nye service-tilbud: Lufthansa tilbyr transport til og henting i limousine på Oslo Lufthavn. Sjåfører vil stå klare med navneskilt og passasjerinfo ved ankomst. Servicen kan enkelt bookes via Lufthansas hjemmesider, og er gratis for reisende på første klasse til og fra Oslo. Limousine-service arrangeres i samarbeid med Oslo Chauffeur Service.

Ekstrafunksjoner og mer plass med Premium Economy
Lufthansa introduserer en helt ny reiseklasse for første gang på 30 år: Premium Economy Class.

Premium Economy vil ligge mellom Business og Economy. Sammenlignet med Economy, vil reisende få en mer behagelig reise med flere service-tilbud. Setene gir opptil 50 prosent mer plass sammenlignet med Economy Class. Den nye turistklassen kan bestilles fra mai og vil være tilgjengelig fra november 2014 på interkontinentale flygninger fra Tyskland, i utgangspunktet på Boeing 747-8 –flåten, deretter bygges samtlige langdistansemaskiner om.

– Med det nye produktet kan vi tilby betydelig mer plass og komfort i tillegg til mange ekstrafunksjoner, på et prisnivå som vil ligge mellom Economy Class og Business Class. Oppgraderingen av vår Business Class har skapt et større skille mellom Economy og Business Class og dermed banet vei for Premium Economy, sier  Grue

Passasjerer reisende iPremium Economy kan ta med seg to kolli med vekt opp til 23 kg hver, altså dobbelt så mye gratis bagasje sammenlignet med Economy Class. For et tillegg på EUR 25 kan passasjerer også nyte komforten i Lufthansa Business Lounge før avgang.

Introduseringen av Premium Economy Class vil være en viktig del av de forbedringene Lufthansa planlegger å gjennomføre på alle klasser om bord og på bakken innen 2015. Ved dette tidspunktet vil hele flyflåten for langdistanseflygninger ha ny First Class og Business Class, som vil si en innstallering av 7,000 nye seter i selskapets fly.

LEAVE A RESPONSE