travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

FIRST BEST I DANMARK

Den norskeide hotellkjeden First Hotels er nok en gang hedret med prisen ”Danmarks Beste Hotellkjede” av Danish Travel Awards. Det er femtende gang aktørene i bransjen hedres med priser for å fremme dansk reiseliv. First Hotels har vunnet prisen fire ganger tidligere. Både i 2009, 2008, 2007 og 2005 stakk First Hotels av med prisen i denne kategorien.

Medarbeidere hos mer enn 800 danske reisebyråer kårer de beste leverandørene i reiselivsbransjen. I hard konkurranse med de andre hotellkjedene, ble First Hotel stemt frem som den beste hotellkjeden i Danmark.

– Vi er selvfølgelig veldig glade for at vi enda en gang vinner denne utmerkelsen. Det er en bekreftelse på at vi gjør det riktig når vi nå mottar prisen for fjerde året på rad og femte totalt. Faktisk var halvparten av våre danske hotell nominert i katiegorien Beste Hotell. Både First Hotel Skt Petri ( 5 stjerner)  og First Hotel Vesterbro (4 stjerner) var nominert som beste hotell i København og First Hotel Grand i Odense ( 4 stjerner) var nominert til beste hotell utenfor København. – I tillegg er det svært gledelig at Lisbeth Simonsen, for tredje året på rad, er blitt kåret til Danmarks beste selger i reiselivsbransjen. En fantastisk prestasjon, som vi er veldig stolt over, uttaler Michael Telling, Administrerende Direktør i First Hotels.

– At bransjen mener vi skiller oss ut positivt i forhold til andre hotellkejder, betyr naturligvis veldig mye for oss. Vi er ydmyke i forhold til den tilliten bransjen viser oss, og jeg vil derfor gjerne takke for de mange stemmene First Hotels fikk. Mest av alt er dette dog en pris til alle våre medarbeidere. Det er de som skaper den gode gjesteopplevelsen, avslutter en stolt Michael Telling.

Danish Travel Awards er en årlig prisutdeling, hvor ansatte i reisebransjen kårer de beste leverandører i ulike kategorier. Mer enn 350 innbudte gjester var i år til stede på arrangementet, som fant sted i København 7. oktober 2010.

First Hotel Skt. Petri for nylig blev kåret som Skandinaviens bedste businesshotel af CNBC Business.

LEAVE A RESPONSE