travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

FEMSTJERNERS MØTEPLASS JUBILERER

Femstjernershotellet Radisson Blu Strand midt i Stockholm skal fylle en tidskapsel med ting som er typisk for 2012. Hotellet skal i løpet av året samle inn gjenstander som til slutt skal oppbevares øverst i tårnet over tårnsuiten.

[cleeng_content id=»884032076″ description=»For å lese mer må du betale en liten leseravgift» price=»0.99″]Tidskapsel

– Gjester fra alle verdens hjørner har levert inn gjenstander, blant annet en iPad. Vi ønsker absolutt alle velkommen til å levere inn tidstypiske gjenstander eller forslag til hva vi kan legge i tidskapselen, f.eks en avisartikkel eller noe annet som kan speile vår samtid, sier Eva Kalling-Hansson, Managing Director ved Radisson Blu Strand Hotel.

Mange mennesker har minner fra Strand Hotels 100 år og alle som ønsker er velkomne til å dele dem. På hotellets nettside kan man lese personlige betraktning og dele minner.

Kjendissuiter

I løpet av jubileumsåret kommer Strand Hotel å innrede et visst antall suiter for å feire noen av sine mest kjente gjester. Det vil også bli produsert en eksklusiv billedbok av hotellets historie og gjester. Det velkjente hotellet har i årenes løp hatt en mengde prominente gjester. Blant de mest kjente er kanskje Greta Garbo, Whitney Houston, Anita Ekberg, Audrey Hepburn, Ingrid Bergman, Barbara Streisand, Cher, Diana Ross, Sophia Loren, Victoria Beckham, Luciano Pavarotti, Tom Jones, Sting, Lady Gaga, Enrique Iglesias og David Bowie, bare for å ha nevnt noen.

Stockholms møteplass

I tillegg til alle aktivitetene i løpet av året kommer hotellet også til å ha en egen ”Åpent hus dag” for alle interesserte.
Strand Hotel har alltid vært en glamorøs møteplass i Nybroviken. Og siden 1912 har hotellet hatt nærmere tre millioner gjester. Mange gjester har komme igjen, og igjen på grunn av den fantastiske maten og utsikten.

– Hotellet åpnet i 1912 for å kunne tilby kongelige og andre prominente gjester som besøkte Stockholm under sommer-OL et standsmessig sted å bo. Og i løpet av de 100 årene som er gått siden åpningen er både kvaliteten og atmosfæren beholdt, i tillegg til den fantastiske beliggenheten med utsikt over Strandvägen og Nybroviken. Det er helt unikt, sier Eva Kalling-Hansson, General Manager ved Radisson Blu Strand Hotel.

Mat med internasjonal touch og reklamefilm med Greta Garbo

På Strand Restaurant & Lounge rikholdige meny kan man nyte mat med både svensk og internasjonalt tilsnitt. Iransk kaviar og gåselever var noen av rettene som ble servert ved innvielsen av Maritim 1954. Matseddelen var formet som en fisk og ingen av rettene kostet over 18 svenske kroner. På veggene hang malerier av Chagall, Picasso og Miró. På hjemmesiden finnes til og med en reklamefilm som ikonet Greta Garbo spilte inn på hotellets restaurant på takterrassen.

I løpet av det kommende året serverer hotellets restaurant og bar mat som er inspirert av Strand Hotels historie. Her serveres også det omtalte og fremgangsrike matkonseptet Brainfood som holder deg frisk og pigg hele dagen.

Den beste brunsjen i Stockholm dekkes det til på lørdag og søndag. Søtt, salt og surt – alt finnes for å gi gjestene en komplett opplevelse. gjerne sammen med et glass Champagne. Alt dette nytes med utsikt over Nybrokaien og vannet, noe som igjen gjør at man ønsker bli hele dagen.

[/cleeng_content]

LEAVE A RESPONSE