travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

FEIL GA 3 HELDIGE VINNERE

Ryanair presenterte i dag de tre heldige skrapeloddvinnerne som vant én bil hver etter å ha kjøpt Ryanairs skrapelodd for 16 kroner. Alle de tre vinnerne satt på samme fly fra Milano til Madrid den 20. april.

Tidligere denne måneden startet Ryanair en etterforskning for å finne ut hvordan tre biler kunne deles ut på ett og samme fly, når det vanlige tallet på utlodding av biler er ca. én bil per måned. Ryanair innrømmer at de vet om det finnes flere skrapelodd med samme utskriftsfeil i omløp blant skrapeloddene som selges om bord i flyene.

Ryanair og Brandforce (firmaet som leverer våre 16 kroners skrapelodd) har tidligere bekreftet at de vil stå ansvarlige for feilen, og sørge for at alle vinnere får premien sin.

En tårevåt Michael O’Leary overrakk i dag bilnøklene til de tre heldige vinnerne: Marta Garcia og Roberto Saiz (Madrid), Christopher Hueso (Madrid) and Samuel Urrutia (Viscaya).

– Vanligvis deler vi ut ca. én bil i måneden, men på grunn av denne utskriftsfeilen vant tre passasjerer fra samme fly en ny bil hver, sier Michael O’Leary. – Vi er glade på passasjerenes vegne og ønsker dem mange gode år med deres nye Fiat 500 som kun kostet de 16 kroner.

– Vi vet ikke hvor mange flere skrapelodd med utskriftsfeil som er igjen om bord i Ryanairs fly, så det kan hende vi får oppleve lignende situasjoner i mai og juni. Vi håper imidlertid at dette ikke blir tilfelle. Det er helt greit å dele ut én bil i måneden, men tre biler på ett fly er litt i overkant sjenerøst, selv for Ryanair. Vi vil likevel stå ansvarlige, og dele ut premie til alle vinnere, uansett hvor mange biler denne dumme utsriftsfeilen vil koste oss, avslutter Michael O’Leary.

 

LEAVE A RESPONSE