travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

FARVEL TIL PROVISJONENE !

travelbusiness.no listefører kun klassifiserte hoteller i Norge og Europa. For norske hoteller er det en direkte link til hotelstars.no. For øvrige europeiske hoteller til hotelstars.eu.

hotelstars.no er en bookingportal for klassifiserte hoteller. Bestillingene går direkte til hotellets bookingsystem uten kostnader. For hotellene betyr det at de slipper å betale bookingprovisjoner, gjerne opp til 15 % på hver enkelt booking, til utenlandske OTAer. For kundene er det en forsikring om at hotellet har vært gjennom en tredjepartsvurdering som forteller hva en kan forvente av oppholdet.

På hotelstars.no finner du hoteller fra Sauda i sør til Barentsburg i nord. Barentsburg ligger på Svalbard omtrent 60 km fra Longyearbyen. Om vinteren kan du komme deg til Barentsburg på snøskuter, om sommeren – med båt via en av flere reiseoperatører fra Longyearbyen. Båtsesongen starter i begynnelsen av mars og avsluttes i slutten av november.

Barentsburg Hotel er klassifisert av Norsk hotellklassifisering som et 4 stjerners hotell. Hotellet har totalt 46 rom, og av disse er 5 suiter og 41 tomannsrom. I hver etasje er det et tørkerom som er designet for tørking av snøscooterutstyr om vinteren og sjøutstyr om sommeren. Halvparten av hotellrommene har en fantastisk sjøutsikt over Grønnfjorden.

I første etasje er det en resepsjon, en bar, en restaurant, en badstue og et konferanserom for forretningsmøter med kapasitet opptil tjue personer. Hotellområdet ligger i den stabile WI-FI-sonen.

Frokosten er inkludert i prisen.

Gjestene kan velge mellom to typer serveringer for å spise lunsj/middag som er dagensmeny eller à la carte. Betaling kan gjøres med norske kroner, dollar og euro i kontanter eller kredittkort.

hotelstars.no er en gavepakke til norsk hotellbransje som hotellene bør benytte seg av. Med mange deltagende hoteller kan portalen bli et reelt supplement til de internasjonale OTAene.

LEAVE A RESPONSE