travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

EXPEDIA ER RAUSE MED STJERNENE

Gardermoen Airport Hotel er et prisgunstig hotell med en uformell stil. Her kan du slappe av å hygge deg med god mat og drikke i rolige omgivelser, bare 4 minutter fra flyterminalen. Hotellet er tildelt 3 stjerner av Norsk Hotellklassifisering.

Hotellet kan bl.a. bookes på Expedia. Expedia har ikke et eget system for klassifisering og hotellene kan selv velge hvor mange stjerner de vil ha. For Gardermoen Airport Hotel foreslo Expedia 4 stjerner. Dette synes hotellets ledelse  var i overkant og valgte å bruke klassifiseringen fra Norsk Hotellklassifisering. – Det er bedre å være et bra 3 stjerners hotell enn et dårlig 4-stjerners, sier markedssjef Arvid Monsen til travel&business. – Det gir flere fornøyde gjester.

Og denne tilnærimingen har tydelig vært vellykket. På kunderangeringen får hotellet 3.9 av 5 oppnåelige og mange positive tilbakemeldinger.

Gardermoen er også et naturlig og effektivt møtested for firma og private organisasjoner. Hotellet kan tilby 3 nye og velutstyrte møterom med en samlet kapasitet for ca. 100 personer.

LEAVE A RESPONSE