travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

EUROBONUS PÅ FLYTOGET

CFSalicath_Flytoget-8768SAS og Flytoget inngår samarbeid som sikrer EuroBonus medlemmer poeng på reiser med Flytoget.

Fra midten av mars vil SAS EuroBonus medlemmer kunne opptjene poeng når de velger å reise med Flytoget til og fra Oslo Lufthavn.

– I 2015 hadde vi 9.8 millioner SAS-passasjerer som reiste til og fra Oslo Lufthavn. EuroBonus-medlemmer som velger Flytoget som transportalternativ til og fra flyplassen vil nå kunne opptjene EuroBonus poeng hver gang de tar Flytoget. Flytoget er et godt og miljøvennlig alternativ, og jeg er svært glad for at vi har inngått denne samarbeidsavtalen, sier Eivind Roald, konserndirektør for kommersiell virksomhet i SAS.

Flytoget hadde i 2015 6.6 millioner reisende til og fra Oslo Lufthavn og administrerende direktør Linda Bernander Silseth forteller at majoriteten av Flytogets reisende har EuroBonus medlemskap.

– Flytoget er veldig stolte av avtalen med SAS, og ser frem til begynnelsen på et spennende samarbeid. SAS arbeider i samme retning som Flytoget for å skape en høykvalitets reiseopplevelse for kunder som verdsetter det lille ekstra. Syv av ti Flytoget-passasjerer er EuroBonus medlem, så dette vil gi klar merverdi for de fleste av våre reisende. Vi gleder oss veldig til å komme i gang, sier Linda Bernander Silseth, administrerende direktør i Flytoget.

Allerede fra midten av mars vil EuroBonus medlemmer kunne opptjene poeng når de kjøper billetter gjennom Flytogets app. Samtidig jobbes det videre med å utvikle flere inntjeningsløsninger og betalingsmuligheter, blant annet integrasjon i SAS sin egen app og øvrige bestillingskanaler, og partene er opptatt av å jobbe sammen om innovasjon.

Sømløse reiser
– Dette er enda et skritt i retning av å tilby våre kunder en enklere og sømløs reise. Som strategisk samarbeidspartner for SAS er Flytoget et naturlig valg. Vi deler samme fokus på sikkerhet, punktlighet og service og vi har mange av de samme kundene, de som reiser ofte, sier Eivind Roald.

SAS EuroBonus er Nordens største lojalitetsprogram, med mer enn fire millioner medlemmer. Med flere bonusreiser tilgjengelig enn noen gang tidligere, vil dette samarbeidet gi både nye og gamle EuroBonus-medlemmer enda en måte å samle poeng for kommende ferietur, eller la seg oppgradere til bedre service og større bekvemmelighet på neste flyreise. Hver tur med Flytoget vil gi EuroBonus medlemmer 100 EuroBonus poeng.

– Flytoget jobber kontinuerlig med å identifisere nettverkspartnere som kan bidra til å øke sømløsheten for kundene våre. Vi ønsker å ta et større ansvar for hele kundens reise, og jobber for å sikre partnersamarbeid som beriker kundens reise og øker innovasjonskraften. Samarbeidet med SAS Eurobonus er et viktig første steg i den retningen, sier Linda Bernander Silseth.

LEAVE A RESPONSE