travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

EN ANDERLEDES STRANDTUR

QFz6SOwlL2zjChi_1weGIGMNW3krY9M2UBp7dm33tjU,Z4m-h6GF83PyCLydLK8HanODO5idM2UqMQD0yiduh9o,7uGi7nta0M57L32qxD_2NDHedz0bc33hX1u9F4AGCqoDanmarks natur er ikke bare vill, men fantastisk vakker på vinterstid. Sett av noen dager til å utforske vestkysten av Nordjylland og beveg dere nedover, gjerne med bil, fra Skagen. Her er tre gode stopp – og utsiktspunkt:

Grenen:
Kjenn at vinden river i håret og saltvannet spruter i ansiktet. Er du ekstra modig hopper du utti, eller du kan vente med en kopp varm sjokolade foran peisen på vakre Brøndums Hotel. Ruths Hotel byr på mer moderne overnatting i luksuriøse omgivelser og med eget spa. Og ikke glem å kjøpe med deg Skagenskinke fra Slagter Munch.

Rubjerg Knude:
Det er ikke mange årene dette praktfulle fyrtårnet og fotomotivet vil blir stående på fast grunn. Om bare fem-seks år tror naturveiledere at hele sandbunken som tårnet står vil forsvinne ned i havet, så få med deg denne perlen mens du kan.

Jammerbugten: 
Opprinnelig oppkalt etter de mange sjømenn og skip som forliste her før i tiden, men Jammerbugten bærer lite preg av det nå. I stedet er fylt av glade feriegjester hele sommeren som nyter de lange, flotte strendene. På vinterstid kan du nyte stillheten, og booke deg inn på et av de mange flotte feriehusene med utsikt til Nordsjøen. En vinterferie som gjør godt for både kropp og sjel.

 

LEAVE A RESPONSE