travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

EMIRATES MED A380 TIL PERTH

Emirates-A380-Onboard-LoungeEmirates vil gi passasjerer som reiser til Perth, Australia, muligheten til å oppleve Emirates Airbus A380. Flyselskapet vil fra 1. mai 2015 oppgradere et av sine tre daglige flyvninger mellom Dubai og Perth med sitt flaggskip A380. Dette bekrefter hvordan Perth raskt vokser frem som en global destinasjon.

Oppgraderingen fra Boeing 777-300ER til en A380 vil gi en økning i kapasitet på opptil 136 seter per avgang og 1.904 seter per uke. Dette støtter Emirates forpliktelse til forretnings- og fritidspassasjerer som besøker hovedstaden i Vest-Australia.

– Emirates ser frem til å være det første flyselskapet som setter en A380 i rute til Perth, og vil da kunne tilby innbyggerne muligheten til å oppleve det førsteklasses flyet, den beste servicen ombord, i tillegg til romslig sitteplasser og generøse bagasjekvoter på Economy Class. Det er gratis Wi-Fi på hele flyet og 2.000 kanaler på det prisvinnende underholdningssystemet ice. Business Class og First Class passasjerer kan sosialisere på 40.000 fot i en egen loungebar ombord, og First Class passasjerer har tilgang til verdens eneste dusj-SPA ombord i fly, forteller Barry Brown, Emirates Divisional Senior Vice President, Commercial Operations – East.

– For forretnings- og fritidsreisende er Dubai-Perth-ruten et populært valg og vår nye Emirates A380 flyvning vil bidra til å møte den voksende etterspørselen fra passasjerer, samt levere betydelige økonomiske fordeler ved at Dubai er en av verdens beste nav for videre reiseforbindelser, fortsetter han.

I samarbeid med Qantas vil det fra mai 2015 være totalt syv daglige A380 flyvninger mellom Dubai og Australia med videre forbindelser til resten av landet via Qantas sitt lokale rutenettverk.

Dagens kunngjøring oppsummerer et av flere nylige oppgraderinger til Emirates flyvninger i Australia, blant annet daglige A380 flyvninger til Brisbane og Melbourne, to daglige flyvninger til Sydney og en daglig flyvning til Adelaide.

Emirates var det første flyselskapet til å legge inn en ordre på det ikoniske flyet A380 og har i dag verdens største flåte av denne effektive og romslige dobbeltdekkeren, med 56 fly i flåten og 84 til i bestilling.

Emirates A380 program har i løpet av det siste året fått 12 nye dobbeltdekkere i flåten og lansert 10 nye destinasjoner; Barcelona, London-Gatwick, Zurich, Mumbai, Frankfurt, Dallas, Kuwait, San Francisco, Milano and Houston. Glasgow, Manila, Tehran og Wien har også opplevd at Emirates flaggskip A380 når flyet har landet der for en demonstrasjon i løpet av 2014.

Via en praktisk stopp i Dubai, vil Emirates passasjerer kunne fly A380 til Perth fra over 35 Europeiske byer, inkludert 12 som også bruker Emirates A380. I tillegg kan de reise videre til over 20 destinasjoner i Afrika, 17 i Midtøsten og ni byer i USA – som alle tilbyr en sømløs A380 opplevelse fra Houston, Dallas/Fort Worth, San Francisco, Los Angeles og New York (JFK).

Emirates A380 har en planløsning fordelt på tre kabinklasser med 401 seter i Economy Class på hoveddekket, 76 mini-lugarer med helt flat seng i Business Class, og 14 First Class Private Suites på toppdekket.

Emirates A380 flyvning til Perth vil gå daglig som EK420 med avgang fra Dubai kl. 02.55 og ankomst ved Perth International Airport kl. 17.35 samme dag. Returen, EK421 går fra Perth kl. 22.10 og ankommer Dubai neste dag kl. 05.25, med en flytid på 11 timer og 15 minutter.

LEAVE A RESPONSE