travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

EKTE VIKINGEGILDE

Ingenting er barskere enn et etegilde i ekte vikingestil! Om det da ikke skulle være de kneisende Lofotfjellene. Reiser du med Hurtigruten kan du få begge deler.

Vikingegilde i Lofoten kombinerer du med nordgående Hurtigrute fra Bodø til Stamsund. Du går om bord i Hurtigruten i Bodø, og seiler til Stamsund. Fra Stamsund blir du fraktet til Vikingemuseet på Borg.

I en gildehall som bare er opplyst av levende lys og grue, tar høvdingen imot sine ankomne gjester. Som en ekte viking blir man iført kapper før etegildet starter, og høvdingen leder gjestebudet gjennom kvelden. Hørte man noen be om mer mjød?

Og etter gildet, går ferden videre til ønsket hotell/rorbu for overnatting. Dagen etter er møterom i Lofoten til disposisjon for faglig påfyll, hvis det er det som er formålet. På kvelden går du igjen om bord i nordgående Hurtigruten, hvor middagen står klar. Du seiler så til Tromsø.

Underveis vil måltidene være inkludert, og kaffepausene bør tas på dekk. Etter 3 opplevelses- og lærerike dager, har du lagt Lofoten og Vesterålen bak deg!

LEAVE A RESPONSE