travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

EKSKLUSIVT PÅ GRAN CANARIA

Nå åpner Apollo sitt første familiekonsepthotell på Gran Canaria! Det eksklusive femstjernershotellet Lopesan Baobab Resort i Costa Meloneras blir Apollos femte Mondo Family Resort, og det første på en vinterdestinasjon.

Apollo har de siste årene hatt stor suksess med sin satsing på konsepthotell, og neste vinter kan de endelig åpne dørene til det første Apollo Mondo Family hotellet på Gran Canaria: Lopesan Baobab Resort i Meloneras.

– Vi har lett lenge etter det perfekte hotellet på Kanariøyene, og vi kunne ikke ha vært mer fornøyde. Lopesan Baobab har lenge vært et av våre mest populære hoteller på Gran Canaria, og vi har ingen tvil om at det blir et utmerket Apollo Mondo Family Resort, sier Beatriz Rivera, kommunikasjonsrådgiver i Apollo.

På Lopesan Baobab Resort venter luksus med afrikansk touch. Hotellet består av hele ni bygninger omringet av tropiske hager, fossefall, en lazy river og ni basseng. I vinter vil hotellet tilpasses Apollo Mondo Family-konseptet, som blant annet innebærer at det rustes med Apollos egen barneklubb, svømmeskole, kaffe- og juicebaren Mondo Coffee samt gratis treningsfasiliteter og timer. De store familierommene har plass til opp til seks personer, og det er også mulig å bestille rom med privat basseng.
Dette er Apollo Mondo

«Apollo Mondo» er Apollos eget hotellkonsept. Hotellene er alle nøye utvalgte hotell basert på kundenes ønsker og tilbakemeldinger. Her har Apollo i samarbeid med engasjerte hotelleiere, lokale kjøkkensjefer, gjester og eksperter fra trenings-, reise og restaurantbransjen jobbet frem det lille ekstra for gjestene.

Fellesnevnere for hotellene er at de alle har høy kundetilfredshet, god beliggenhet og gode fasiliteter, tilpassede aktiviteter, treningsmuligheter og ikke minst en tydelig lokal forankring. Majoriteten av hotellene tilbys også eksklusivt hos Apollo.

Apollo Mondo Family resorts finnes allerede på Rhodos, Kos, i Kroatia og Tyrkia.

Pris fra 7498,- inkludert halvpensjon.

LEAVE A RESPONSE