travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

DFDS BEST

DFDS Seaways, som i Norge seiler Oslo-København, ble nylig kåret til Europas ledende fergeselskap i det som ansees å være reiselivsnæringens Oscar-utdeling. 

985672Den prestisjefylte prisutdelingen ”World Travel Awards” fant sted i Antalya i Tyrkia, og det danske rederiet fikk hard konkurranse fra de sterke finalistene Brittany Ferries, Color Line og P&O Ferries, før seieren var i havn.

Det er syvende året på rad at DFDS Seaways vinner denne prisen. Rederiet kvalifiserer dermed til å delta i kampen om prisen som ”Verdens Beste Fergeselskap” senere i år.

– Vi er svært stolte over at vi nok en gang henter hjem denne prisen, ikke minst fordi det er profesjonelle aktører i reiselivsbransjen internasjonalt som kårer vinnerne. Samtidig gir det oss en ekstra motivasjon til å opprettholde, styrke og videreutvikle servicenivået om bord på alle våre skip i Europa, overfor både feriegjester og våre mange kurs- og konferansegjester, sier Claus Hedeager Pedersen, markedssjef for DFDS Seaways i Norge.

For å gi passasjerer på ruten Oslo-København et enda bedre tilbud, vil begge båtene på denne ruten gjennomgå en omfattende oppgradering i løpet av den kommende vinteren. 120 millioner kroner skal investeres, og resultatet er blant annet mer familievennlige båter, nye restaurantkonsepter, flere luksuslugarer og stor oppgradering av kurs- og konferansefasilitetene.

– Med disse endringene skal vi bidra med vårt for at DFDS tar hjem seieren også neste år, men vi tar ingenting for gitt og vil jobbe beinhardt for å gjøre enda flere gjester enda mer fornøyde i året som kommer, sier Hedeager Pedersen.

LEAVE A RESPONSE