travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Event

DEN LANGE SOMMEREN I FRANKRIKE

Det er det 14. året på rad at TransProvence lager og selger sykkelturer på individuell basis i Frankrikes vakreste regioner, fotturer i Alpene, Cévennene og Pyrénéene og vinturer i landets mest kjente vinregioner. Selskaprets styrke er at det lite og fleksibelt, og ikke minst har detaljkunnskap om turene – en trygghet for kundene. De sykler selv opp turene, inspiserer hoteller, sjekker sykkelkvalitet, turbeskrivelser osv. – og ser på det som en av jobbens store gleder ved siden av kontakten med de mange faste gjester.

I år slår TransProvence et slag for den LANGE SOMMEREN i Frankrike – det er lett å glemme at både oktober og april også byr på gode og behagelige sykkeltemperaturer.

Nyhet av året er at selskapet har fått til en avtale med lisensinnehaver (bare 4 på verdensbasis) for Tour de France, slik at de kan selge Tour de France-turer på det norske markedet – intense opplevelser gjennom noen få juliuker, alt fra ikke noe sykling til sykling for de råspreke, vip-mottakelse i målområdet, opp på seierspallen m.m. Man velger selv ut ønsket område og melder seg på enten individuelt eller som en egen gruppe (min. 6 pers.), minimum varighet er 4 dager. Følgebil med engelsktalende guide, hotellovernattinger, måltider, gode leiesykler m.m. er deler pakken består av.

En annen nyhet er med Genève som utgangspunkt for en nydelig og frisk sykkeltur i Alpene på fransk side. Turen går bl.a. via Aix-les-Bains, Seyssel og vakre Annecy.

 

LEAVE A RESPONSE