travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

DANMARK INNTAR OSLO

Fredag 6. og lørdag 7. mai braker det løs! Store deler av Aker Brygge blir dansk område når VisitDenmark, DFDS Seaways, Color Line og Stena Line arrangerer ”Danmark på bryggen” for andre år på rad.

– Vi synes det er deilig å kunne møte glade nordmenn der de naturlig ferdes og ikke inne i en messehall, sier turistsjef Vidar Mørch. – Fjorårets Danmark på bryggen var en stor suksess som vi gleder oss til å gjenta i år.

Representanter fra blant annet Bornholm, Skagen, Silkeborg, Læsø, Aalborg og Frederikshavn vil være på plass for å gi publikum sine beste tips for sommerferien. Og det blir massevis av aktiviteter for små og store; Legoland stiller med Duplo-bilbane der de minste kan få prøve seg som sjåfører, mens DFDS Seaways gir de store mulighet for å ta en runde på segway. Randers Regnskov kommer med flaggermus-sanseapparat, spa-hotellene Comwell Kellers Park og Hotel Vejlefjord tar med kosmetologer og massører som byr på deilig ansiktsbehandling og Kalahari-massasje, Tordenskiolds soldater kommer med brask og bram fra Frederikshavn og Skallerup Klit tilbyr ridning på islandshester.

I tillegg blir det garantert mulighet for å sikre seg en ekte, rød pølse fra en dansk pølsevogn, og ryktet sier at det også blir en skikkelig kokkekamp mellom en dansk og en norsk kokk. I havnen vil det ligge flere flotte skip, blant andre Loa fra Aalborg.

Det blir mulighet for å være med i mange konkurranser både fredag og lørdag. Kanskje er du så heldig å vinne en reise til Danmark, eller ære og berømmelse i LEGOs Oslo-mesterskap i Ninjago-Spinjitzu Cup?

Arrangørene lover god dansk stemning, mange spennende tilbud og inspirasjon i bøtter og spann. Og kanskje kommer en hoftevrikkende Elvis fra Randers’ splitternye Graceland?

 

LEAVE A RESPONSE