travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

D´ANGLETERRE I TOPPKLASSEN

hotel_d_angleterreKøbenhavnhotellet D’Angleterre har vært under renovering i to år, og resultatet er blitt et hotell i toppklassen.

Ikke bare er hotellet høyt på en rekke internasjonale rangeringer av verdens beste luksushoteller. Det er også det eneste danske hotellet som har en restaurant med Michelin-stjerne.

I tillegg, er D’Angleterre det eneste danske hotellet som får den høyeste anerkjennelse i det felles europeiske hotellstjernesystem som Danmark ble en del av 1. januar i år. Totalt 20.000 europeiske hoteller er klassifisert i henhold til dette systemet.

Det europeiske hotellklassifiseringssystemet – Hotel Stars Union – har lagt til en «Superior» i tillegg til stjernene, og nylig lyktes det altså femstjerners D’Angleterre og få dette tillegget.

«Superior» betegnelsen gis hoteller som tilbyr tjenester og fasiliteter i tillegg til den obligatoriske nivået for stjerne-kategorien. Dette betyr at 1-, 2-, 3- og 4-stjerners hoteller vil også være i stand til å legge til «Superior».

«Det er svært positivt at vi i Danmark har et hotell som har oppnådd» fem stjerner Superior «. Det viser verden at vi kan levere hotellopplevelser på høyeste internasjonale nivå «, sier Christoffer SUSE som er kundeansvarlig hos HORESTA.

I Visitdenmark som markedsfører Danmark i utlandet, er det svært fornøyd med resultatet.

«D’Angleterre har en flott historie og er et viktig ikon for København. Det er et hotell i den absolutte toppklassen som bidrar til å øke fokus på vår hovedstad, og derfor bidrar til å tiltrekke seg flere utenlandske turister, «sier direktør for Visitdenmark, Flemming Bruhn.

Det er HORESTA, som står bak hotellklassifiseringen i Danmark. Men det skjer nå etter nye europeiske regler som er den samme i 15 europeiske land, inkludert Tyskland, Sverige, Nederland og Danmark. Dette gjør det mye enklere for turister å orientere seg før de bestiller hotell.

LEAVE A RESPONSE