travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

CRUISE I SÆRKLASSE

Når late dager, god temperatur og flotte strender ikke er nok, drar du på cruise med Silversea, et cruiseselskap som virkelig tar deg med til det ukjente.

penguinsTenk deg at du glir forbi majestetiske isfjell i en Zodiac, utforsker skjulte grotter og får nærkontakt med nysgjerrige kongepingviner i deres naturlige habitat. Og at du rik på opplevelser kan vende tilbake til det intime luksusskipet hvor din personlige butler står klar med et glass gratis champagne du kan nyte på din private teakveranda. Dette er en typisk dag på cruise med Silversea Expeditions. Langt fra den gjengse oppfatningen av et cruise, hvor du må gå i kø med horder av turister fra andre skip.

Reiserutene til Silversea Expeditions er provisoriske og kan justeres hvis man ønsker å utforske et sted nærmere, eller hvis værforholdene endrer seg. Ofte skjer det uventede ting, som for eksempel et improvisert besøk til en lokal skole.

Ekspedisjonscruisene til Silversea ledes av et team bestående av eksperter og forskere som gjennom sin engasjerende kunnskapsformidling forsterker opplevelsen av lokal kultur, historie, natur, flora og fauna. Fra Grønlands isbreer til Japans vulkanske øyer når Silverseas små og intime ekspedisjonsskip frem til steder som ofte er utilgjengelige for andre skip og som derfor sjelden får besøk.

LEAVE A RESPONSE