travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

CHARTERBOOM TIL MEXICO

Aldri før har så mange nordmenn feriert i Mexico med Star Tour. Tre av fire av vinterens Mexico-reiser er allerede solgt hos reisearrangøren.

– Vi har reiserekord til Mexico i vinter. Aldri tidligere har vi solgt så mange reiser vestover, sier kommunikasjonsdirektør Lena Petersson i Star Tour.

Petersson forteller at reisearrangøren har økt antall Mexico-reiser med 40 prosent sammenlignet med i fjor, og at hele ni av ti desemberrreiser til tacoens hjemland er solgt.
– Nordmenn har virkelig fått øynene opp for Mexico som er blitt en av favorittene blant eksotiske vinterreisemål. Gunstig dollarkurs kombinert med kilometerlange strender, spennende historie og kultur samt barnevennlige hoteller og skandinaviske barneklubber gjør Mexico til et populært reisemål.

Selv om tre av fire reiser allerede er solgt, finnes det fremdeles ledige plasser for nordmenn som ønsker å nyte kritthvite strender og turkist hav i Mexico.

Dette blir tredje vinter hvor Star Tour tilbyr direktefly til Yucatan-halvøya. I tillegg til flere reiser vil også flyturen over blir enda mer komfortabel når selskapet i vinter setter inn nye fly med færre seter – noe som resulterer i bedre benplass for passasjerene.

Totalt er syv av ti vinterreriser solgt hos Star Tour. En av de eksotiske favorittene i vinter er den afrikanske nyheten Boa Vista i Kapp Verde-gruppen, hvor nesten ni av ti av desemberreisene allerede er revet bort.

LEAVE A RESPONSE