travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

CHANGI BEST

For fjerde år på rad har Changi flyplass i Singapore blitt rangert til verdens beste flyplass. Det er Skytrax som står for rangeringen som omfatter 550 flyplasser. Changi er en av Sydøst-Asias største flyplasser, og basen til verdens mest prisbelønte flyselskap Singapore Airlines.

Salgsansvarlig i Singapore Airlines i Norge, Henrik Hanevold mener at mange bevisst velger flyløsninger som går via Changi flyplass og Singapore.

– Mange av våre kunder velger å reise via Changi på grunn av kombinasjonen verdens beste flyplass, gode rutetider og god service om bord. Mange skal på en lang reise til for eksempel Australia eller Bali, og da er det viktig at oppholdet på flyplassen blir et så behagelig pusterom på veien som mulig. I tillegg er Singapore en spennende by som mange også velger å ta en stop-over i.

Reisende via Changi flyplass kan se frem til fasiliteter som gratis WiFi, gratis kino, verdens første sommerfuglhave på en flyplass og svømmebasseng.

Rangeringen er basert på 13 millioner reisende som har vurdert 550 flyplasser i 106 land. Den omfatter 39 ulike parametere som blant annet opplevd komfort på flyplassen og flyplass-personalets språk kunnskaper.

Skytrax – 10 beste flyplasserer i verden i 2015

1.Singapore Changi International Airport, Singapore

2.Incheon International Airport, Sør Korea

3.München Flyplass, Tyskland

4.Tokyo Haneda International Airport, Japan

5.Hong Kong International Airport, Hong Kong

6.Central Japan International Airport, Japan

7.Zürich Airport, Sveits

8.London Heathrow Airport, England

9.Kansai International Airport, Japan

10.Doha Hamad International Airport, Qatar

LEAVE A RESPONSE