travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

BULGARIA VINNER LOMMEBOKA

Skal lommeboka bestemme hvor ferien går, er det i Bulgaria du får mest for pengene i sommer. Det viser en prisundersøkelse Star Tour har gjort på sine sommerdestinasjoner.

– Bulgaria er et populært sommerreisemål, blant annet for barnefamilier på grunn av det lave prisnivået. I tillegg til lavt prisnivå byr Bulgaria på solssikkert klima, vakre strender og kultur, sier kommunikasjonsdirektør Lena Petersson i Star Tour.

En stor pizza til under 40 kroner og en halvliter øl til tolv kroner på restaurant gjør Bulgaria til det rimeligste landet å legge ferien til i sommer. På andre plass i prisoversikten ligger Middelhavsfavoritten Mallorca.

Star Tours undersøkelse er gjennomført på fem av feriearrangørens vikigste sommerreisemål som er Mallorca, Tyrkia, Bulgaria, Kypros og Kreta.

Det er tatt utgangspunkt i priser på vanlige turistvarer som brus, kaffe, pizza og øl – både på restaurant og fra supermarked. Prisene gir en pekepinn på hvor man kommer lengst med lommeboka i sommerferien.

Star Tour har hittil solgt åtte av ti sommerreiser. Beregninger fra feriearrangøren viser at rundt 850 000 nordmenn vil reise på en pakketur i løpet av sommeren.

LEAVE A RESPONSE