travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

BLUEPRINT LANSERES I KØBENHAVN

Radisson Blu® lanserer nå “BluPrint” – deres nye designkonsept for gjesterom, møtelokaler og fellesområder ved Radisson Blu-hoteller over hele verden. BluPrint kombinerer funksjonalitet og sofistikert design, og er tilpasset gjestenes ønsker og behov.

«Gjestenes ønsker og forventninger utvikles hele tiden og BluPrint tilbyr multifunksjonelle og fleksible løsninger, kombinert med smakfull design. BluPrint-konseptet vil lokaltilpasses slik at hotellopplevelsen blir akkurat slik gjestene i det aktuelle markedet ønsker og forventer», forteller Rose Anderson, Vice President Branding for Radisson Blu.

BluPrint-konseptet blander anerkjente designklassikere med særegne, skreddersydde møbler, stoffer og tekstiler for å gi gjestene den optimale kombinasjonen av funksjonalitet og smakfull design. I løpet av året starter Radisson Blu implementeringen av det nye konseptet i gjesterom, møtelokaler og fellesområder ved flere av hotellene verden over.

Lansering på verdens første designhotell
Radisson Blu sitt første hotell var Royal Hotel i København, i dag kjent som Radisson Blu Royal Hotel. Hotellet åpnet i 1960 og er designet ned til minste detalj av Arne Jacobsen. Jacobsen designet blant annet klassikere som Svane-stolen og Egget eksklusivt for dette hotellet, et hotell som har blitt et anerkjent designikon verden over. Hotellet er klassifisert av Horesta med 5 stjerner.

Radisson Blu, som nå er en global hotellkjede med nær 300 hoteller i mer enn 60 land, lanserte sitt nye, globale designkonsept på nettopp Radisson Blu Royal Hotel i København.

«Royal Hotel er anerkjent som verdens første designhotell og det var også Radisson Blu sitt første hotell. Vår Skandinaviske designarv kommer til å fortsette å spille en sentral rolle i utviklingen til Radisson Blu, samtidig som vi også inkluderer nye sofistikerte og stilfulle designelementer ved våre hoteller verden over, forteller Rose Anderson.

Implementeringen av BluPrint starter i løpet av året og i de kommende årene vil det nye designkonseptet være en sentral del av Radisson Blu sitt omfattende renoveringsprogram for deres Radisson Blu-hoteller over hele verden.

LEAVE A RESPONSE