travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

BLI MATSPESIALIST PÅ CRUISE

Cruiserederiet Holland America Lines gastronomiskole, Culinary Arts Center, byr på et omfattende program for alle matelskere. Programmet er fylt med over 60 av verdens mest berømte kokker og vineksperter. Et av de største navnene er Denise Vivaldo som har laget mat for gjester som George H. W. Bush, Ronald Reagan, Prins Charles og Bette Midler.

Denise Vivaldo titulerer seg selv matkonsulent og arbeider som kokebokforfatter, kokk og matstylist. Hun har medvirket i program som The Ellen DeGeneres Show, The Tonight Show med Jay Leno og laget mat for både presidenter og kongeligheter.  Denise er nå aktuell som en av gjestekokkene som skal besøke Holland America Lines skip ms Westerdam på syvdagers-cruiset ”Alaska Explorer” den 21. juli.

Culinary Arts Center er et matlagingssenter ombord på samtlige Holland America Lines 15 fartøy og har som ambisjon å tilby cruisepassasjerene det aller nyeste innen matlagingskunst. Ombord kan passasjerene vente seg kulinariske oppvisninger, vinsmaking og spørsmålsrunder med noen av verdens fremste stjernekokker og vineksperter.

Holland America Line har også laget et Culinary Arts Center spesielt for ungdommer på utvalgte avganger, der barn og tenåringer får lære seg å lage mat kostnadsfritt. Klassene har en varighet på 45 minutter.

– Culinary Arts Center er kjernen i Holland America Lines initiativ til å hvert år ha ombord de mest begavede ekspertene innen det respektive området, sier Stein Kruse, konsernsjef for Holland America Line. – Vi vil at våre gjester skal få en unik opplevelse som gjør at de vil dra hjem og fortelle venner og familie at de lært seg å lage en ny matrett fra en velkjent kokk.

LEAVE A RESPONSE