travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

BILLIG HYTTE I VINTERFERIEN?

Med kjøpet av Borregaard-skogene har Statskog fått enda flere utleiehytter. Mange er fortsatt ledige i vinterferien.
Statskog leier ut et stort antall hytter til gunstige priser. Nå har Statskog overtatt 20 nye utleiehytter i Trysil, Gravberget, nord i Finnskogen og i Rendalen, nordvest for Trysil. Døgnprisen er helt nede i 400 kroner for den enkleste standarden.
– Mange er fortsatt ledige for de som planlegger hyttetur i vinterferien. Det samme gjelder for påsken, sier Rune Holmøy Aamold i Statskog Glomma AS, som er det nye navnet p Borregaard Skoger AS.
De fleste hyttene ligger i næheten av skiløyper, mens Trysil-hyttene ligger en drøy halvtime unna alpinmuligheter i Trysilfjellet.
– I Rendalen er det spesielt gunstig for isfiske. Her får du både røye og ørret, sier Aamold.
Storkjøp
I oktober vant Statskog budkonkurransen om selskapene Borregaard Skoger AS, AS Børresen og Borregaard Vafos AS. Kjøpet omfatter rundt 1,1 millioner dekar, hvorav rundt 750 000 dekar er produktiv skog.
Eierskapet til de store eiendommene ble formalisert 20. desember.
Med innlemmelsen av Borregaard-hyttene er antallet Statskog-hytter for korttidsleie kommet opp i 88.
– Det er jegere og aktive friluftsfolk som har best kjennskap til hyttene. I jaktsesongene er belegget godt. I påsken og vinterferien er det derimot god mulighet til å få seg billig overnatting på denne måten, sier Eva Kristin Grøndal i Statskog.
Oversikt og pris finnes både på Statskogs nettside og hos Inatur.no, landet største nettsted for jakt og fiske.

LEAVE A RESPONSE