travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

BILLETTLØS PÅ FLYTOGET

Nå kan alle flytog-passasjerer reise billettløst. – Enklere å reise for enda flere, sier markeds- og kommunikasjonssjef i Flytoget.

flymunchNå kan også flytog-passasjerer som reiser med honnørbillett eller studentbillett reise uten å måtte kjøpe billett på forhånd. Det eneste de må å gjøre er å dra kortet sitt i en av Flytogets kortlesere på avreise- og ankomstplattformen slik som andre passasjerer. Kortet blir så automatisk belastet for reisen.

Den nye ordningen innebærer at disse reisende registrerer kortet sitt på flytoget.no, slik at kortleserne på stasjonene kjenner igjen kortet og belaster riktig pris med rabattavtale.

– Vi er glade for å kunne gjøre reiser med Flytoget til en enda bedre opplevelse for de som reiser med rabatterte billetter. Dette er nok et steg på veien mot vårt mål om å gjøre reisen så enkel og effektiv som mulig for kundene våre, sier Lena A. Nesteby, markeds- og kommunikasjonssjef i Flytoget.

Kunderekord

Flytoget opplevde i tillegg kunderekord under Justin Bieber-besøket i Oslo i april. I uke 16 i 2013 hadde Flytoget over 155 000 reisende, noe som er det høyeste antallet noensinne.

– Det er gledelig å kunne møte en rekordhøy og stadig økende kundemasse med et enda bedre tilbud. Nå kan alle reise billettløst, noe som betyr en enklere og mer behagelig reise for enda flere Flytog-passasjerer, sier Nesteby.

LEAVE A RESPONSE