travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

BIG FORNYER AVTALEN MED AMADEUS

BIG Travel, en av Sveriges største reisebyråkjeder med 28 butikker i Sverige og kontorer i Oslo og København, fornyer sin avtale med Amadeus, den ledende transaksjonshåndtereren og leverandøren av teknologiløsninger for reiseindustrien. Avtalen omfatter også Flex Tours, et forretningsområde innenfor BIG Travel.

Den fornyede avtalen innebærer blant annet at BIG Travel begynner å bruke Amadeus e-Travel Management. Dette er et onlineverktøy for selvbooking som kan skreddersys etter hver bedrifts reisepolicy og tydelig vise hvilke leverandører kunden har avtale med og eventuelle rabattavtaler. Verktøyet viser hvilke valg brukeren kan foreta ifølge bedriftens policy, f.eks. om bookinger skal gjøres i økonomi- eller businessklasse, samt om det finnes angitte ønsker om valg av transport og overnatting.

BIG Travel håndterer over 200 000 bookinger per år, både via personlig salg og via et onlinesystem. Tidligere har man først og fremst fokusert på privatreiser, men forretningsreiser utgjør en stadig større og viktigere del. Dette innebærer et behov for utvidet støtte tilpasset denne målgruppen. Derfor tilbyr Amadeus også konsulenttjenester, opplæring og kompetanseutvikling for å støtte BIG Travels voksende virksomhet.

– Amadeus tilbyr et innhold som er vanskelig å slå og er sterke på det skandinaviske markedet. Det avgjorde valget da vi stod foran muligheten til å fornye avtalen med dem, sier Niklas Mattsson, økonomisjef i BIG Travel og Flex Tours.

Avtalen mellom Amadeus og BIG Travel er fornyet for en periode på tre år og er en forlengelse av et femårig samarbeid.

– Vi er naturligvis veldig glade for at BIG Travel velger å fornye og utvide avtalen med oss. Det betyr at vi har det som kreves for å støtte bedriftens slagord, som er fleksibilitet og å være først med siste nytt, sier Jesper Söderström, Director Marketing Division på Amadeus Scandinavia.

 

LEAVE A RESPONSE