travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

BESTILL DIREKTE

Ryanair oppfordrer i dag sine passasjerer til å bestille billetter direkte fra Ryanair og ikke gjennom økonomisk ustabile reisebyråer og reisenettsteder. Oppfordringen kommer etter at TravelJunky.com stengte sine sider og førte til at bekymrede passasjerer kontaktet Ryanair for å få sine reisedetaljer.

Ryanair råder også alle sine passasjerer til å unngå ekstra behandlingsgebyrer hos reisebyråer og i stedet handle direkte med Ryanair. Ryanair tillater at noen nettsteder bruker deres flyinformasjon til sammenligning av priser, men aldri til salg av Ryanair-billetter.

– Ryanair har mottatt telefoner fra TravelJunky.com-passasjerer som er bekymret for sine billettbestillinger etter at reisesiden ble lagt ned. Dette understreker risikoen forbundet ved å bestille reiser fra økonomisk ustabile byråer og nettsteder. Ryanair anbefaler derfor passasjerer sterkt å bestille sine reiser på www.ryanair.com. På den måten unngår man også ekstra behandlingsgebyrer, sier pressesjef i Ryanair, Stephen McNamara.

 

LEAVE A RESPONSE