travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Nyheter

BESTE FROKOST IGJEN

frokostFor åttende året på rad er Rica Nidelven Hotel tildelt prisen for Norges beste hotellfrokost. Mer enn 400 hoteller var med i den prestisjefylte konkurransen «Twinings Best Breakfast», hvor Rica Nidelven Hotel igjen ble norgesmester.

– Frokosten har i en årrekke vært et av Rica Hotels’ viktigste områder for å skape de gode gjesteopplevelsene vi er så kjent for. Derfor er det ekstra gøy at Rica Nidelven Hotel vinner prisen for Norges beste hotellfrokost for åttende året på rad, sier konsernsjef Fredrik Utheim i Rica Hotels.

Frokosten på mer enn 400 hoteller landet over har blitt testet og vurdert av arrangøren Haugen-Gruppen. Juryen har sett på både produkt og service for å kunne kåre landets beste hotellfrokost.

Rica Hotels vant i hele ni av 19 fylker og hadde syv av 13 finalister i den nasjonale finalen til «Twinings Best Breakfast». Også i år bekreftet juryen at gjestene får den aller beste frokosten på Rica Nidelven Hotel.

«Rica Nidelven Hotel er totalt sett en suveren vinner, og leverer kvalitet i alle ledd som ingen andre kan måle seg med», står det blant annet i jurybegrunnelsen.

 

Fornøyde kokker lager god mat

Rica Nidelven Hotel har kokker ute blant gjestene. De steker omeletter med ønsket innhold, byr på hotellets gravede laks og serverer energishots. I tillegg har de en egen pastry-avdeling og fire baristaer som lager kaffen akkurat slik gjesten ønsker.

– I tillegg til stor egenproduksjon av deilige frokostprodukter, og bruk av lokale råvarer, satser vi på personlig service. Det at våre medarbeidere jobber ute blant gjestene skaper en unik kontakt mellom kokk og frokostgjest, sier hotelldirektør Bjarte Gjerde ved Rica Nidelven Hotel. Han roser sine medarbeidere som har utmerket seg både i NM i kokkekunst og NM i servering.

– Vi har flinke fagfolk som er opptatt av å bli litt bedre hver eneste dag og som liker jobben sin. Glade kokker lager god mat, og våre kokker blir glade av å lage skikkelig mat fra bunnen av, forteller Gjerde.

Rica Nidelven Hotel har et kontinuerlig fokus på innovasjon og nye, populære service- og produktkonsepter for hele tiden å forbedre frokosten.

– Vi tilbyr blant annet en nyutviklet grøtmeny hvor gjestene kan velge blant fem ulike typer grøt som lages mens de venter. I helgene har vi også to kokker som bare steker pannekaker til gjestene våre, forteller hotelldirektøren.

 

Norges beste frokosthotell

De 19 fylkesvinnerne i konkurransen om Norges beste hotellfrokost ble avgjort før sommeren, og 13 finalister ble nominert til finalen. Juryen har vært på flere uanmeldte frokostbesøk over flere måneder.

– At Rica Hotels fikk hele ni av 19 fylkesvinnere, og mer enn halvparten av alle finalistene i den nasjonale finalen, viser at gjestene kan nyte våre gode frokoster over hele landet. Vi er veldig stolt over at Rica Hotels er den hotellkjeden som gir gjestene den aller beste frokosten, sier Fredrik Utheim.

Rica Hotels’ prisbelønte «God Morgen»-frokost er utviklet i samarbeid med Olympiatoppen og tilbys ved alle Rica-hoteller over hele landet.

– Våre dyktige og engasjerte medarbeidere gjør hver dag en fenomenal jobb for å gi gjestene landets beste frokost, sier Utheim.

 

Om Twinings Best Breakfast
Det er mat- og drikkeleverandøren Haugen-Gruppen, i samarbeid med te-dynastiet Twinings, som står bak den årlige frokostkåringen «Twinings Best Breakfast». Dommerpanelet har i løpet av 2013 besøkt mer enn 400 hoteller, på jakt etter den beste hotellfrokosten.

LEAVE A RESPONSE