travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

EMIRATES BEST PÅ MAT

SalmonEmirates har vunnet Saveur Magazine Culinary Travel Award for ‘Best In-Flight Dining’ på First Class og Business Class for andre år på rad.

Saveur, et amerikansk globalt anerkjent magasin for kulinariske reiser, spurte et ekspertpanel av reisevante lesere fra hele verden om å identifisere verdens beste byer, markeder, restauranter, barer, hoteller, flyselskaper og andre opplevelser. Panelet listet Emirates syv-retters måltider servert på Royal Doultons fineste porselen, omfattende utvalg av årgangsviner, og sunn kost som faktorer som skiller dem fra andre aktører.

– Saveur er en av de mest innflytelsesrike og respekterte påvirkerne i den kulinariske verden, sier Terry Daly, Divisional Senior Vice President, Service Delivery Emirates.  – Å bli anerkjent av en publikasjon av et kaliber som Saveur har spesielt stor verdi, og validerer den oppmerksomheten til detaljer som vi legger i vårt In-flight mat- og drikke-tilbud. Kvaliteten på kjøkkenet vårt reflekterer Emirates’ forpliktelse til å gi våre passasjerer verdens beste flyopplevelse.

Emirates sine regionalt inspirerte retter er utarbeidet av fem-stjerners kokker som tilpasser hver In-flight-meny til å gjenspeile de kulinariske smakene på bestemte ruter og destinasjoner. De reisende får derfor oppleve ulike menyer på hver Emirates-tur – fra japansk gastronomi servert på spesialdesignet servise, til autentiske indiske regionale favoritter.

Panelet i Saveur hedret også Emirates Onboard Lounge  som en annen nøkkeltjeneste som bidro til at flyselskapet fikk toppkarakterer. Onboard Loungene er tilgjengelig for First Class- og Business Class-passasjerer på flytypen A380, og gir passasjerene et sted å strekke på beina, knytte nye kontakter over fine viner og cocktails, og nyte småretter og delikatesser på 40.000 fot.

– Som etablerte reisende, matelskere og kokker, oppsøker redaktørene, bidragsyterne og leserne av Saveur de aller beste kulinariske destinasjonene over hele verden, sier Betsy Andrews, ansvarlig redaktør i Saveur.

– Årets vinnere av Culinary Travel Award begeistrer og inspirerer oss med sin forpliktelse til utmerket mat, drikke, service og opplevelser. Vi er svært begeistret for å ha slike spennende og deilige alternativer når vi planlegger våre neste mat-fylte reiser.

LEAVE A RESPONSE