travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

BANDHOLM HOTEL BLANT 10 BESTE

front-pageTrivago  har nylig rangert Bandholm Hotel som en av Danmarks 10 beste hoteller i 2015. Tildelingen er basert på gjestenes egne vurderinger som Trivago har samlet inn fra en rekke av de store reisenettsidene.

Ideell beliggenhet og verdi
Det fire-stjerners Bandholm Hotel, som ifølgeTrivago har en ideell beliggenhet med utsikt over Smålandshavet på nordsiden av Lolland, er også den mest rimelige hotellet på topp ti listen over Danmarks beste hoteller. Trivago fremhever også den gode frokostbuffé, de rolige omgivelsene og de serviceinnstilte ansatte.

Foruten en vellykket hotelldrift, driver Bandholm Hotel også en av Lolland-Falster mest populære restauranter, som i år har hatt stor suksess med 5- og 7-retters gourmetmenyer. Hotellet har også en populær velværeavdeling, som tilbyr ulike massasjer, spa og skjønnhetsbehandlinger.

Stor tilfredshet blant gjestene
«Bandholm Hotel har en tilfredshetsscore på i underkant av 90% av mer enn 1.100 anmeldelser, noe som indikerer en bærekraftig høy ytelse,» sier hotellsjef Joshua Dalgaard, som vanligvis er ansvarlig for driften av det populære hotellet. «Vi er også i den nedre enden i form av pris, noe som gjør hotellet svært attraktivt for mange mennesker,» fortsetter han.

«Vi utvikler oss raskt, hvor vi kontinuerlig utvider og forbedrer vårt konsept. I år har vi hatt stor suksess med gourmet og vi har også lagt merke til en økende interesse fra næringslivet. Vi er det eneste hotellet i hele Sjælland og øyene utenfor København, som er på topp ti listen, og vår beliggenhet, kun 15 minutter fra Rødby ferge og 1 ½ time fra København, gjør oss til et ideelt konferansested for selskaper som handler med Europa «, sier hotelldirektør Joseph Kristiansen.

Fakta om Bandholm Hotel:
Det 4-stjerners Bandholm Hotel ligger på nordkysten av Lolland, rett ved Knuthenborg Safari Park. Hotellet har 35 lyse og komfortable rom, hvorav 7 har utsikt over Smålandshavet. Hotellets historie går tilbake til 1692 da det tidligere vertshuset var kongelig priviligert. Hotellets hovedbygning er utformet i den engelske herskapshus stil av engelske arkitekter og bygget i 1886. Hotellet ligger i nærheten av Bandholm havn, der det er badeanlegg og ferjesamband til øyene Askø / Lilleø. Foran hotellet er det en flott terrasse, som i sommer blir besøkt av mer enn 200 gjester hver dag, og en liten plattform, hvor det i sommermånedene kjører et veterantog mellom Bandholm og Maribo. Hotellet er åpent året rundt inkl. restaurant og velværeavdeling.

LEAVE A RESPONSE