travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Klassifisering

BÆREKRAFT OG EKSELLENSE PÅ RAFTEVOLD

First Hotell Raftevold er nylig tildelt vurderingen Excellent av Expedia. I motsetning til TripAdvisor baserer bedømningen seg på gjester som faktisk har vært på hotellet. Det gir bedømningen større troverdighet.

First Hotel Raftevold er klassifisert som et 4 stjerners hotell av Norsk Hotellklassifisering. Vurderingen fra Expedia samsvarer godt med denne vurderingen. Gjennom klassifiseringen skaper hotellet forventninger om hva gjesten skal oppleve, og det innfris på Raftevold. Et av prinsippene for et bærekraftig reiseliv er gjestetilfredshet og trygghet. Hotellklassifiseringen gir trygghet fordi det er en nøytral tredjepartsvurdering basert på ens kriterier.

First Hotel Raftevold ligger i hjertet av fjord-Norge. Hotellets hage ligger vendt ut mot Europas dypeste innsjø, Hornindalsvatnet. Hotellet ligger i nærheten av Geirangerfjorden (UNESCO verdensnaturarv), Briksdalsbreen og Vestkapp-fjellet.

Ålesund, med sin vakre og historiske arkitektur, ligger kun en totimers kjøretur unna. Den nærmeste flyplassen er Volda, som ligger knappe 25 min. fra hotellet.

First Hotel Raftevold er et innbydende og vennlig boutiquehotell. Hotellet har nylig blitt renovert i en moderne og fargerik stil. Alle rommene har WiFi og byr på vakker utsikt.

Restauranten serverer hjemmelaget og kortreist mat, og kan også friste med hotellets egne bakevarer. Du får også alt fra kaffe og te, til klassiske drinker, champagne og fatøl.

Hver søndag serveres hotellets tradisjonelle «Sosakjøtt» med klassisk tilbehør og karamellpudding.

Planlegger du møter eller konferanser er Raftevold et godt valg. Hotellet tilbyr konferanse- og møtefasiliteter for opptil 80 personer.

LEAVE A RESPONSE