travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Reise

APOLLO BEST IGJEN

Apollo ble kåret til beste charterarrangør og mest attraktive arbeidssted under Grand Travel Award, reiselivsbransjens egen Oscar. Administrerende direktør i Apollo, Leo Berbu ble kåret til årets toppleder. Utmerkelsen er den mest prestisjetunge i norsk reise og turistnæring.


For tredje året på rad ble Apollo kåret til Norges beste charterarrangør av en samlet reisebransje, og i år mottok selskapet også prisen for beste arbeidsplass og Leo Berbu ble kåret til årets toppleder. Den årlige prisutdelingen Grand Travel Award gikk av stabelen torsdag kveld i Oslo. Kåringen skjer etter at over 350 reisebyråansatte fra både forretnings,- og privatreisebyråer avgir sine stemmer i 2010.

– Vi er stolte og ydmyke over at vi for tredje året på rad har blitt kåret til årets charterarrangør, sier administrerende direktør i Apollo, Leo Berbu.

Stor ære

Berbu mener det er en ære at en samlet bransje hyller Apollo på denne måten.

– Vi opplever at Apollos brede utvalg samt kvalitet på etablerte reisemål i kombinasjon med spennende nye reisemål faller i smak både hos bransjen og hos våre kunder, sier en fornøyd Berbu som lover at Apollo vil fortsette å jobbe hardt for å ha de beste produktene til den mest fornuftige prisen.

Beste arbeidsplass

Apollo fikk også prisen for beste arbeidsplass.

– Vi setter svært stor pris på denne anerkjennelsen. Vi skal jobbe hardt for å beholde posisjonen som den mest attraktive arbeidsplassen i bransjen, sier Leo Berbu.

Berbu mener prisen først og fremst er en hyllest til alle Apollos ansatte som med stort engasjement og god kompetanse bidrar til fornøyde kunder og god dialog med samarbeidspartnerne.

Kvalitet og bredde

Apollo er Norges nest største turoperatør, og sender årlig 320 000 gjester til reisemål over hele verden. Med fokus på reiseprodukter av høy kvalitet, direktefly fra Lakselv i nord til Kristiansand i sør samt Norges største utvalg i reisemål og hotell, har Apollo blitt populær hos både trofaste charterpassasjerer og individuelle reisende.

LEAVE A RESPONSE