travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

AKTIV FERIE I TOSCANA

Aktiv ferie blir mer og mer populært blant nordmenn. Peer Gynt Tours har nå et tilbud for deg som liker både aktivitet og vin. Toscana er kjent for sine vingårder og vakre landskap. Vandreturen inkluderer flere «vinruter» hvor det blir besøk på vingårder som Fattoria il Poggio og Castello Vicchiomaggio i Chianti. Toscana tilbyr også sjarmerende italienske landsbyer og hjemmelaget pasta. Ønsker du en sosial tur som kombinerer vandringer i vakkert landskap og vinsmaking på pittoreske vingårder, er dette turen for deg!

Turen starter i Montecatini Terme hvor du bor hele uken på Grand Hotel Nizza et Suisse (4*). Dag to starter med en rolig vandretur til Montecarlo. Her får dere besøke vingården Fattoria il Poggio med prøvesmaking. Dag 3 fortsetter turen gjennom Chianti-områdets vakre oliven- og vinrank dekkede åser. Her får en oppleve Castello Vicchiomaggio med en omvisning og vinsmaking.

Dag fire kan en besøke Firenze mot et tillegg i prisen. I Firenze vil det en en omvisning med en lokal guide. Det blir også litt tid på egen hånd til å utforske byen før toget går tilbake til Montecatini Terme. Dag fem blir det tid på egen hånd til å utforske Montecatini Terme, eller bare slappe av på hotellet som har utendørsbassen, velværeavdeling og et historisk spa liggende i gangavstand til hotellet.

Dag seks arrangeres en vandretur i vakre omgivelser i Buggiano. Området er kjent for sine sitronlunder og vakre hager. Her blir det stopp på en vingård og vinsmaking. Dag syv går turen til Garfagnana i de flotte apuanske alpene og Grotta del Veneto som er en av verdens mest kjente kalksteingrotter.

LEAVE A RESPONSE