travelbusiness.no

møter, reiser og opplevelser

Opplevelser

AFTERNOON TEA PÅ VOKSENÅSEN

390c9d1de2a80a844d0e01ba21c1192e_XLDette te-måltidet på ettermiddagen har tradisjoner helt tilbake til 1700-tallet og består av rykende varm te fra Kusmi Tea, engelske sandwicher, scones med krem og syltetøy samt petit four. Topp det hele med et glass champagne (High Tea) hvis du ønsker å få luksusfølelse i hverdagen.

Voksenåsen Kultur-og konferansehotell er et firestjernes hotell på toppen av Oslo. Restauranten Nils Holgersson er velegnet til alle former for selskaper. Langt fra byens larm, likevel nært nok. Så lenge du kjører oppover er du på rett vei – helt til du møter et unikt hotell med Oslos aller beste utsikt!

Hotellet er kjent for en avslappet atmosfære og et særpreget moderne interiør som inspirerer. I november og desember er det jul på Voksenåsen og stemningen er på topp. Her kan du kombinere jobb og fornøyelse i fantastiske omgivelser.

Er du på Voksenåsen i forbindelse med en konferanse, ferietur eller en tur i skog og mark? Voksenåsens skandinaviske innredning og arkitektur på Oslos tak 501 m.o.h., kombinert med engelsk tetradisjon, er garantert noe utover det vanlige.

LEAVE A RESPONSE